Raven-Symoné ja Bill Cosby.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
1. juuni 2021, 16:40

Endine „Cosby Show“ lapstäht on 12 kilo alla võtnud

Lapsena „Cosby Show's“ telepublikut naerutanud Raven-Symoné demonstreeris Instagramis uhkelt oma kaalukaotust. Ta on eluaeg liigsete kilodega võitlust pidanud.

35aastane endine lapstäht näitas kaalukaotuse tulemust pühapäeval Instagram Live'is, kus ta esines koos oma naise Miranda Pearman-Madayga. „Tšeki mu lõuga, tibu,“ kuulutas Raven-Symoné. „Mul on täitsa teine nägu peas.“

Raven rääkis, et on alla võtnud 28 naela ehk 12 kilo. „Sa oled vapustav, kullake,“ ütes Maday (33). „Sa oled nii tubli.“

Dieedile pandi Raven esmakordselt juba seitsmeaastaselt. Hiljem Disney firma komöödiasarjas "That’s So Raven" ja teinimuusikalis "The Cheetah Girls" laineid löönud näitlejatar rääkis kuus aastat tagasi jutusaates "The View", et tal ei lubatud võtteplatsi külluslikult Rootsi laualt midagi süüa, isegi ühtainsat soolakringlit mitte.

„„Sa ei tohi seda süüa, sa hakkad paksuks minema,“ öeldi mulle. Karjusin, et olen alles seitsmeaastane ja mul on kõht tühi!“ Kui temanimeline telesari 2007. aastal lõppes, otsustas tüdruk näitlemises pausi teha. Tema kehakaal oli tõusnud 80 kiloni ning ta tundis end läbikukkununa. "Vajusin masendusse ja olin nii stressis, et pidin närve puhkama," rääkis näitlejatar, kes võttis pausi ajal alla 30 kilo, kuid võitleb tänini ülekaaluga.