Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
2. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 3. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev sellise töö tegemiseks, mis nõuab süvenemist, täpsust ja tugevat enesedistsipliini. Uusi projekte ei õnnestu hästi alustada, vastuseis on tugev - justkui sein on ees.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad töisesse teemasse nii sisse elada, et tegutsed märkamata aja kulgu. See võib ülemustele muljet avaldada, nii saad endale edaspidiseks rohkem ülesandeid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Päikese ja Saturni harmoonia mõjub sulle tasakaalustavalt. Suudad nüüd tempo madalama hoida ja selgelt mõelda, nii on märksa lihtsam vigu vältida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Asjade alustamiseks ning õppimiseks päev ei sobi – sa ei võta infot kuigi hästi vastu. Süvenemist ja täpsust nõudev vaimne töö aga edeneb täitsa hästi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl võib vaidluseks kiskuda. Ilmselt ei suuda ei sina ega ka su kolleegid oma arvamust hästi põhjendada. Ometi on tähtis sõnasõda võita, sest kaotades tunned end läbikukkujana.

Neitsi
23. august – 22. september

Võib ilmneda, et mingi kunagine töö on pooleli jäänud ja see tekitab ülemustel küsimusi. Oleks mõistlik too tüütu asi uuesti käsile võtta ja üritada see lõpuni viia.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole hoolikas rahaasjade ajamisel, eriti juhul, kui sul on kellegagi eraelus ühine rahakott või omad ühist vara äripartneriga. Üksteisest on küllaltki kerge mööda rääkida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled julge ja edasipüüdlik, võid teha läbimurde karjääririndel või alustada õpinguid. Sind kannustab suur soov edasi liikuda, end maksma panna, maailma avastada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ilmselt sind ei huvita, mida teised mõtlevad või tunnevad. Tööl korraldad asju julgelt ja kindlakäeliselt ümber, sul on selleks jõudu ja võimalusi. Kellegi tundeid võid aga haavata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pooleliolevad rahaasjad annab kenasti lõpule viia. Olukord on sinu kontrolli all, kolleegid võtavad su juttu tõsiselt ja on valmis sinu juhtnööre töös arvestama.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võib-olla pead täna vanematega asju ajama. Ehk on keeruline neile mõnda asja selgitada, ent järjekindlus ning rahumeelsus viivad sihile.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ole kannatlik ja ära haavu, kui sinuga ei käituta päris nii, nagu sa loodad. Proovi mitte võtta suhteid liiga emotsionaalselt, analüüsi teise käitumist kaine mõistusega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uus eluaastaring annab sulle suurepäraseid võimalusi karjääri edendamiseks või äritegevuse laiendamiseks. Julgust ja ettevõtlikkust on olulisel määral, sa ei karda uusi asju proovida ning mõningaid riskegi võtta. Alustad asju hoogsalt, tähtis on olla järjepidev ning alustatu ka lõpule viia.