Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
1. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 2. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Olukorrad ja kohtumised panevad sind mõistma, et ehkki sa oled juba mõndagi saavutanud, on maailmas palju sellist, millest sa mitte midagi ei tea.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On palju tööalaseid ja muidki kohustusi, millega tuleb päevast päeva rinda pista. Igapäevased tegevused pakuvad ka põnevust ja tugevaid emotsioone.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tihtipeale on nii, et kui midagi väga ootad või otsid, pead pettumuse osaliseks saama – tegelikkuses ei kujune kõik nii roosiliseks, kui oma kujutelmades nägid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Fookusesse kerkivad suhted kaasinimestega. Algab umbes neljanädalane periood, mil võib suur armastus lahvatada. Läheb kenasti ka sõprus- ja koostöösuhete arendamine.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võtad elu kui seiklusrikast teekonda. Sa ei ole kindel, kuhu järgmine päev sind viib, ent see-eest oskad elada praeguses hetkes, olevikku täiuslikult nautida.

Neitsi
23. august – 22. september

Mine koos armastatud inimesega põnevale koolitusele. Kui sul pole aga kindlat partnerit, mine ikka kohta, kus sul on huvitav. Seal võib tutvusigi tekkida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suhted on olulise tähtsusega. Tahad armastust nii sõnade kui tegudega väljendada, ennast välja elada. Kui su partnergi on samal lainepikkusel, kujuneb päev õnnelikuks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik, et äri ja isiklik liin miskit pidi põimuvad – ehk suudad raha liikumist paremini korraldada, sest oled kellelegi koostööpartnereist väga sümpaatne.

Ambur
22. november – 21. detsember

Süda on sul õige koha peal – suhtud austusega nii kaasinimestesse kui maailma enda ümber. Rohkem tasub rõhku panna eneseväärtustamisele ja äriasjade edendamisele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kütkestav välja näha ja vastassoo tähelepanu tõmmata on su peamine eesmärk. Kui sul pole kindlat partnerit, on inimeste hulgas käies suur tõenäosus kohata kedagi tõeliselt veetlevat.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Maailm su ümber on võimaluste rohke, ent ise oled veidike ebakindel. Võib juhtuda, et ootamatult tekib sul võimalusi kiireks edasi liikumiseks, küllap töö ja äriga seoses.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vajad ellu uudsust ja vaheldust. Piisata võib sellest, kui võtad õhtu vabaks, lähed koos vahva kaaslasega kontserdile, teatrisse või kunstinäitusele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel aastaringil on sul palju võimalusi õppida ja ennast arendada. Oled uudishimulik ja valmis uutest asjadest kinni haarama, ka uudseid seisukohti omaks võtma – su põhimõtted võivad mingid määral muutuda sedamööda, kuidas silmaring avardub. Teisi kuulates ole terane, ära lase end eksitada.