Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 4. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mõttevahetused kallite kodustega on ilmselt elavad ja asjalikud. Päris tore on pere ringis aega veeta, sest koos on nii huvitav olla, juttu jätkub kauemaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai
On võimalusi palju seltskonnas käia, küllap saad nii mõnegi kutse pidulikele üritustele. Ehkki eelistad lõbutsemist tööle, ei tohiks praegusi kohustusi kaugele edasi lükata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Kuigi see võib sulle ajuti ülejõukäivana tunduda, oleks kasulik end teiste inimeste olukorda asetada. Kui kõike ainult oma mätta otsast vaatad, võid teistele haiget teha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli
Veenuse ja Jupiteri õnnetoov trigoon teeb reede eriliselt nauditavaks. On õige aeg pidutsemiseks, armusuhete loomiseks ja arendamiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august
Ole inimeste keskel, vaheta nendega infot. Tunned end teiste hulgas hästi, võid leida mõttekaaslasi. Täna sinuni jõudev teave on õpetlik ja kasulik.

Neitsi
23. august – 22. september
Et naisi hästi mõista, on vaja suhelda erinevate naistega, ja mitte pinnapealselt, vaid usalduslikult. Et meestest aru saada, tuleb jällegi rääkida mitmete meestega.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Avaneda võib soodsaid võimalusi karjääriredelil edasi liikumiseks. Hea aeg selleks, et pidada ülemustega edukalt läbirääkimisi töö- ja palgatingimuste asjus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Lõbusal üritusel võid kohata inimest, kellega tekib niivõrd hea klapp, et irdute pikkadeks tundideks seltskonnast. Teil on palju ühiseid teemasid, millest rääkida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Elu on pidu ja pillerkaar! Võimalusi lõbusas seltskonnas ülemeelikult aega veeta on palju ja kasutamata sa neid juba ei jäta. Tööd jõuab murda ka hiljem.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar
Mingi vastutusrikka tööalase projekti otsad annab ehk kokku tõmmata. Ära õhtul sõpradega mingeid ärijutte üles võtta ürita, see viib mõttetu vaidlemiseni.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar
Sõpruskonnas toimuvad peod peibutavad sind täiel rinnal elu nautima. Hiljem võid üllatusega avastada, et oled liiga palju raha kulutanud ja pead nüüd kokku hoidma hakkama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Võiksid kindlasti seltskonda minna või sõita üritusele, mis toimub sinu kodukohast kaugel. Seltskonnas on hea ja rahulik olla, leiad täpselt sulle sobivaid vestluskaaslasi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algav aastaring on hea nii loominguliseks eneseväljenduseks, õppimiseks ja vaimseks arenguks kui ka armuasjade ajamiseks. Vajad romantikat ja hellust, sa ei ole kitsi ilusate sõnadega ja ootad armuavaldusi ka teiselt poolelt. Mistahes eluvaldkonnas on kasu tarkade ja tasakaalukate sõprade toetusest ja nõuannetest.