Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 5. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on vedanud, et on puhkepäev! Kui peaksid tööd tegema, oleks asi ikka päris pingeline, koduses miljöös sujuvad asjad õnneks ladusamalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ilmselt kulgeb nädalavahetus aktiivses rütmis, ent sa ei pruugi end üritustel kuigi koduselt tunda. Liigne priiskamine käib sulle omajagu närvidele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Maailm tundub olevat sinu suhtes ebaõiglane. Miks ometi? Tark oleks analüüsida enda käitumist viimaste nädalate jooksul – ehk oled probleemi tekitanud ja lahendamata jätnud?

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Marss on vastasseisus plahvatusohtliku Pluutoga – see annab sulle tohutu energialaengu. Kasuta seda oluliste muutuste tegemiseks, hoidu konfliktide tekitamisest!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea päev lõbutsemiseks, tantsimiseks, vallatlemiseks. Kui oled seltskonnas koos kallimaga, ära teda unarusse jäta, muidu võivad aset leida armukadedusstseenid.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled rahutu ja seiklushimuline, tunned vajadust palju inimeste hulgas viibida, uusi tutvusi luua. Võid kohata kedagi, kes su senise maailma lausa pea peale paiskab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et kodus tuleb midagi remontida. Ole ohtlikke tööriistu kasutades äärmiselt ettevaatlik! Nädalavahetuse edenedes võib armastuses avaneda uusi perspektiive.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Armuasjade arendamiseks sobiv aeg. Mingit mõtet ei ole armuavaldust ootama jääda – oled küllalt tugev selleks, et ise esimene samm teha. See võib käivitada muudatuste jada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Äriasjad edenevad jõudsalt, ehk õnnestub sul mõnda konkurenti edestada. Tähtis on ka see, et su kõrval oleks kõige nutikamad ja edumeelsemad koostööpartnerid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pluuto ja Marsi vastasseis annab sulle tohutu energialaengu. Võid teha väga julgeid käike selle nimel, et tulemusi saavutada. Tahad olla teistest tugevam, vapram, kiirem.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Nädalavahetuse meeleolu on ilmselt ärev – mingid vanad probleemid võivad taas esile kerkida ja hingerahu rikkuda. Kellegi käitumine ajab sind vihale.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Trumbid on sinu käes. Sul on nii palju jõudu, et kellelgi teisel on sisuliselt võimatu sulle vastu töötada. Tee otsustavaid muudatusi pidades silmas pikemat perspektiivi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval eluaastal on sul tohutult elujõudu. Oled julgelt valmis tulevikule vastu minema ning tegema oma elus pöördelisi muudatusi, mis su elukvaliteeti parandavad. Kergem on minevikku selja taha jätta ja oma tahtmist saada. Pead end manitsema taktitundelisusele ning hoiduma riidu kiskumast.