Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. juuni 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 6. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill
Rahvarohked üritused tõmbavad sind. Paned end hea meelega ilusti riidesse ning lähed seltskonda, kus saad kuulda komplimente ja tunda imetlevaid pilke.

Sõnn
20. aprill – 20. mai
Vaatad kõike isiklikust vaatepunktist ning sul on raske mõista neid, kes mõtlevad ja tunnevad hoopis teistmoodi kui sina. Nendega on ka keeruline asju ajada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Suhted kallimaga võivad olla heitlikud. Kui tunned, et olukord on lootusetu ja ta ei mõista sind, jäta ta veidikeseks rahule. Vastu õhtut on kergem ühist keelt leida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kohtumised sõpradega on tundelised. Kui sinult arvamust küsitakse, on sul raske ausaks jääda. Sa ei taha kellelegi midagi negatiivset öelda, eelistad anda ebamääraseid vastuseid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Leiad end mõtlemas selle üle, mida küll teised sinust arvata võiks. Oled tundlik kaaslaste sõnade suhtes, kipud süütu nalja peale solvuma.

Neitsi
23. august – 22. september

Küllaltki hea päev romantiliseks väljasõiduks. Ent tasub arvestada, et selle väljasõidu eelarve peaks olema üsna kopsakas. Tahad ju kallimale parimat pakkuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Juba hommikupoolikul tasuks sõpradega kokku saada, et terve päev meeldivalt ja aktiivselt veeta. Tore, kui seltskonnas on ka neid inimesi, keda esmakordselt näed.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Traditsioonid on praegu tähtsal kohal. Kui kodu kaunistad ja külalisi kutsud, pakud neile ilmselt sellist õhtusööki, nagu su vanemadki tarvitsevad valmistada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea päev külaliste kutsumiseks. Mõnus on toredas seltskonnas olla ja mõtteid vahetada, ehk ka mängida põnevat mängu, mis teadmisedki proovile paneb.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinuni jõudev info ei pruugi olla täpne. Inimesed, kes sulle seda edastavad, lisavad oma vaatenurga, mis võib olla mõjutatud tunnetest. Keegi võib ka meelega sind tüssata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Saad aru, kui väsinud sa tegelikult oled, sest lõpuks ometi avaneb võimalus aega oma äranägemise järgi kasutada ja korralikult välja puhata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lähedust kallimaga suurendavad ühised ettevõtmised, näiteks teatris või kontserdil käik. Võimalik, et sinu abi ja toetust vajab nüüd mõni kaugemal elav sugulane või ammune sõber.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Senistest teadmistest võib edu saavutamiseks puudu jääda, ilmselt pead juurde õppima. Võid avastada enda jaoks uue paeluva eriala, millesse silmini sukeldud ning mis edaspidi sulle ka rahalise sissetuleku tagab. Sinuni jõudev info võib mõnikord moonutatud olla, seega tuleb teavet hoolikalt kontrollida.