Carole Baskin

Foto: Vida Press
Inimesed
31. mai 2021, 21:46

Kurb! Carole Baskin ei tee „Tiger Kingi“ jätkuhooajas kaasa: ütlesin produtsentidele, et nad kustutaks mu numbri

Netflixis ülimalt populaarseks saanud tõsielusaade „Tiger King“ saab kuuldavasti teise hooaja, kuid selles keeldub kaasa tegemast üks põhitegelasi Carole Baskin. Naine sõnab, et on palunud produtsentidel oma number kustutada, vahendab Mirror.

Carole'i sõnul mõjutas saade väga tema abikaasat ja tütart ja just nende kaitsmiseks ta teises hooajas kaasa ei löögi.

Loomaaiapidajale ei meeldinud see, kuidas esimeses hooajas tema lugu esitleti, eriti oli naisele vastukarva, kuidas võeti pulkadeks tema abikaasa Don Lewise kadumine. „Tiger Kingi“ põhistaar Joe Exotic, kes vangis istub, on veendunud, et Carole söötis oma abikaasa keha tiigritele, ning mees ei hoidnud ka saates oma arvamust vaka all.

Carole'i mees läks kaduma aastal 1997 ja loomulikult eitab naine seotust oma mehe kadumisega, rääkimata tema tapmisest.

„Ütlesin, et nad kustutaks mu numbri. Kui mind korra lollitad, häbi sulle. Kui mind kaks korda lollitad, siis häbi mulle.“ Carole on rääkinud, et sai pärast saate eetrisseminekut roppe sõimukõnesid ja asi kestis suure hooga lausa kolm kuud. „Mina ei võtnud seda isiklikult, kuid see mõjutas väga minu tütart ja abikaasat,“ on ta rääkinud.

Teise hooaja kohta eriti palju infot ei ole, kuid esimeses hooajas kaasa teinud James Garretson ja John Reinke on fänne õrritanud vihjetega, justkui võiks neid seal näha.

Tiger King ise ehk Joe Exotic on vangis ja ei saa kahjuks osaleda.