Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
31. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 1. juuni

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suureneb koostöövajadus. Omapäi tegutsedes jääd vanadesse mõttemustritesse kinni, teistega jagades aga vaateväli avardub ning ideed saavad võimaluse edasi areneda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tee niisuguseid töid, mida oskad juba ammust ajast väga hästi, milles end kindla ja vilununa tunned. Kolleegide käitumine võib mõjuda ärritavalt või väsitavalt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Päikese ja Põhjasõlme ühendus loob eriti head võimalused neile Kaksikutele, kelle sünnipäev on sel nädalal. Võimalused, mida ammu ootasid, tekivad justkui iseenesest.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul tuleb vastutust kanda oma varasemate tegude ja väljaütlemiste eest. Minevikus on mõndagi, mida tahaksid unustada või maha salata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

On üksjagu kiiret tööalast asjaajamist, aga ka kutseid toredatele üritustele. Võta ette nii palju, kui vähegi jõuad – praegune aktiivsus toob edu ja meeldivaid emotsioone.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind võib vallata kihk reisile minna, ent seda korraldades ole ettevaatlik – võid teha mingi valearvestuse, mistõttu tekivad takistused ja viivitused.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

On küllaltki hea päev läbirääkimiste pidamiseks. Kuula kaaslasi tähelepanelikult – lisaks nende sõnade kuulmisele pead aru saama ka nii-öelda ridade vahele jäävast jutust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kaaslastel pole sinuga just kerge – oled üsnagi enesekeskne, koostööd on sinuga täitsa raske teha. Kaitsed oma seisukohti jonnakalt, surud teistele oma mõtteid peale.

Ambur
22. november – 21. detsember

Saad täpselt seda, mida välja teeninud oled. Kui oled olnud teistega arvestav ja neid hoidnud, kujuneb tänane päev meeldivaks ja soojaks, vastasel juhul on sul kõle tunne.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinu sihid on kõrged ja ambitsioonikad. Näed võimalusi tööalaselt edasi liikuda ja oma tegemiste eest tunnustust pälvida. Julged oma mõtted välja öelda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Keegi hoolib sinust väga. Aga selleks, et ta seda välja näidata julgeks, pead teda julgustama ja temaga kenasti käituma. Võimalik, et ta on sinu suhtes kahtleval seisukohal.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid tunda end lapsevanema rollis nõutuna – oled üht ja sama asja tuhat korda rääkinud, aga tundub, et järeltulijad ei taha kuidagi õppust võtta. Jõuga sa olukorda ei paranda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval aastaringil on sul rohkelt jõudu, julgust ja tegutsemistahet. Sea uljalt eesmärke, lähtu iseenda vajadustest ning ära muretse selle pärast, mida teised arvavad. Küllap on sinu mõttevälgatused ja eesmärgid on uuendusmeelsed. Nutikuse ja originaalsusega saavutad edu, teenid ka tunnustust ja imetlust.