Mihkel Raud

Foto: Kairit Leibold
Inimesed
31. mai 2021, 12:04

TELETÖÖS ON PAUS: Mihkel Raud suundub suveks raadiosse (20)

TV3 saade „Duubel“ läheb suvepuhkusele, nii ka saatejuhid Mihkel Raud ja Liis Lusmägi. Mihkel alustab aga juba järgmisest nädalast taas raadiotööga.

Mihkel teatab Instagrami stooris, et alustab taas raadiotööga. „Tagasi Raadio 2-s. Juba järgmisest nädalast,“ kirjutab ta. Oma uudisvoos jagab Mihkel pilti ka oma kolleeg Liis Lusmägiga ja kirjutab: „That is all folks! (see on kõik – eesti keeles), andes teada, et „Duubli“ hooaeg lõppes.

TV3 kommunikatsioonijuhi Annely Adermanni sõnul ei lahku Mihkel kanalist, vaid saatejuhid lähevad suvepuhkusele. „„Duubel“, mille saatejuhid Mihkel Raud ja Liis Lusmägi olid, lõpetas hooaja. Suvehooajal on eetris „Suvised Seitsmesed“, mida juhivad mitmed uued suvesaatejuhid – näiteks juba tänasest Kethi Uibomägi. Nii Mihklil kui ka Liisil koostöö TV3 Grupiga jätkub ning õige pea kuuleb põnevatest plaanidest täpsemalt,“ lisab ta.

ERR annab pressiteate vahendusel teada, et Raadio 2 suvekavas leiab muusikat igale maitsele. Omanimelise muusikasaatega naaseb sel suvel R2 ridadesse Mihkel Raud, värskeid muusikasoovitusi jagab lauljatar Maian ja R2 saatejuhid saavad ülesandeks täita tund aega oma lemmikbändi muusikaga.