Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
30. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 31. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid äriasju ajades jätta eemaloleva ja unistava mulje, sellegipoolest suudad kaaslaste mõtteavaldustele või küsimustele kiirelt ja igati adekvaatselt reageerida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Rahaga tegeledes ja dokumente vormistades ole väga hoolikas. Sul tuleb oma silmi pingutada ja lugeda lepingutes mõttega läbi ka see tekst, mis on kirjutatud väga väikeses kirjas.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Töine õhkkond võib olla muutlik. Keegi võib targutada ja sind kritiseerida, teha sulle etteheiteid, justkui sa ei oleks tööks vajaliku infoga kursis.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid olla vägagi loominguline, sellega teistes imetlust esile kutsuda. Võib-olla tuleb sul saalitäie inimeste ees esineda – hakkama saamine annab eduelamuse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Veeda päev entusiastlike inimeste seltsis. Hea hetk väljasõiduseminari korraldamiseks, et teadmisi ja ideid vahetada ning ka üheskoos lõbutseda.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled sõiduvees, kui su töö nõuab loomingulist lähenemist. Ilumeel on hea, fantaasia lennukas. Kolleegide suhtes oled helde ja leebe, kipud ka teiste tööd ära tegema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind kisub inimeste sekka, võib tõmmata ühiskondliku või huvitegevuse poole. Ka sarnaste huvidega inimestega kisub vestlus elavaks vaidluseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on tahtmist ja jõudu, et midagi käima lükata või organiseerida üritus, mis pakub rõõmu ja lõbu paljudele. Aeg ei ole eriti soodne reisimiseks ja kõiksugu seiklemiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid olla tujukas ja laisavõitu, raske on end pärast nädalavahetust töölainele häälestada. Kasu on ammu omandatud teadmistest. Õppimiseks või reisi alustamiseks pole hea aeg.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hoidu tähtsate äriplaanide arutamisest või suuremate tehingute tegemisest. Enne millegi alustamist on vaja väga kindlat plaani, tormijooksuga kindluse vallutamine lõppeb täbaralt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Töine õhkkond on meeldiv ja lõbus. Võimalik, et puhkepausid kisuvad täna iseäranis pikaks, sest puhkenurgas liiguvad eriti pikantsed kuulujutud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suhted armsamaga võivad olla pingelised. Sa ei saa aru, kuidas talle õigesti läheneda. Sinu mõtted ja ettepanekud põrkuvad justkui vastu seina. Abiks on vaid kannatlikkus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal on võimalikud saavutused karjääririndel. Küllap leiad endale mõjukaid toetajaid, kelle innustusel asjad sujuvalt edenevad. See aga ei tähenda, et peaksid lootma teistele. Mida paremas tasakaalus oled, mida paremini on sisemisi jõude ja ka nõrkusi tunned, seda kergemini asjad laabuvad.