Foto: Robin Roots
Tele
29. mai 2021, 14:51

Saatejuht Triin Lellep skandaaliga lahkunud „SuhteVimkade“ tagasitulekust: „Eks maitseid on erinevaid.“ (7)

2020. aasta sügis oli Kanal2 jaoks tormiline. Ekraanile jõudis mitu uut saadet, mis kadusid sealt sama kiiresti. Üheks selliseks oli suhtesaade „SuhteVimkad“, mis nüüd näikse ootamatut tagasitulekut tegevat.

Saate uueks koduks saab Kanal11. „Mulle öeldi, et see on strateegiline otsus, et muuta Kanal11 noortepärasemaks ja glämmimaks,“ kommenteerib antud liigutust Triin Lellep, saate üks juhtidest.

Tema sõnul jõuavad ekraanile varasemalt salvestatud seitse saadet, millest viis pole kunagi eetrisse jõudnud (saade kadus Kanal2 kavast peale kahte episoodi). „Arvan, et saade võiks kindlasti jätkuda, sest inimesi ikka huvitavad kuulsused ja nende saladused, äpardused või muud toredad lood,“ sõnab Lellep, kui uurime, milline võiks olla saatesarja tulevik.

Kellele jäid kahest esimesest osast meelde Triin Lellepi ja kaassaatejuhi Margus Vaheri humoorikad vaheklipid, peavad siiski kurvastama. „Sketšid lõigati saatest välja programmijuhi soovil,“ räägib Lellep. „Eks maitseid on erinevaid.“

Sellest hoolimata on naine „SuhteVimkade“ tagasituleku suhtes positiivselt meelestatud: „Väga tore, et saade tagasi tuleb ja soovin sellele palju edu!“

Asjaolu, et „SuhteVimkad“ mullu eetrist kadusid, lükkas saatejuht Margus Vaher Postimees Grupi telekanaleid koondava äriühingu osaniku Jüri Piheli õlule. „Meie saate „killis” ära Jüri Pihel isiklikult, mitte toimkond, kirjutas Vaher toona.

Pihel ise probleemi ei näinud. „See põhjus ei ole jälle mitte selles, et sellist saadet ei võiks teha. Lihtsalt ta ei olnud, nagu vanasti öeldi, eetriküps. Täitsa jumala toores, poolikult tehtud saade. Me ei arva, et vaataja väärib sellist poolikult tehtud asja,” sõnas mees.

Saate eemaldamisest kerkinud furoori üle Pihel samuti ei kurtnud. „See hoiab meid meelelahutusajakirjanduse tähelepanu keskpunktis ja selle üle tuleb meil ainult õnnelik olla. Minu meelest oli see üks väga õnnestunud maha võtmine,“ rääkis ta mullu saates „Vikerhommik“