Kaisa Ling Thing uue albumi "Läänemure lained" esitlus klubis Uus Laine

Foto: Martin Ahven
Saund
28. mai 2021, 09:52

GALERII | Ansambel Kaisa Ling Thing tähistas täispika albumi ilmumist lõbusa etendusega

Palaganibluusi ansambel Kaisa Ling Thing tähistas Tallinnas klubis Uus Laine oma teise täispika albumi „Läänemure lained“ ilmumist ühe korraliku esitlusprassinguga.

Prassing on lõbus etendus, kus publik ei ole pelgalt pealtvaataja, vaid määrab suuresti, kuidas ja kui palju trianglit laval tehakse. Šõu on kuigivõrd ettearvamatu, kuid üks on kindel – mängitakse ulakat muusikat, saab manustada joovastavaid jooke ja lõõgastuda stiilselt. 

Kaisa Ling Thingi teisel täispikal albumil kõlab emakeelne vodevillimuusika. Plaadi 10 lõbusat (ja üsna tõsist) lugu räägivad salapärasest Läänemurest, mis igasugu tabude, hirmude ja kompleksidena me pea kohal lokku lööb.

„Läänemure lained“ on intiimne sissevaade naisbluusilaulja arengulukku, eklektiline segu 20. sajandi esimese poole musta muusika järelkajadest Ida-Euroopas ja algupärase eesti palaganibluusi esimesi katsetusi.

Kaisa Ling Thing paneb ühepalju rõhku nii muusikale, sõnumile kui ka palaganile. Humoorikas, glamuurne ja sädelev, samal ajal provokatiivne, poliitiline ja praaliv, nii omajagu rafineeritud kui ka veidike labane, valab ansambel kirgliku sõnumi dünaamilisse muusikalisse vormi.