Brad Pitt ja Angelina Jolie koos viiega oma kuuest lapsest 2014. aastal.

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
27. mai 2021, 10:30

BRADI TRIUMF! Jolie ja Pitti aastatepikkune võitlus laste pärast jõudis viimaks lõpule (3)

Omaaegse Hollywoodi esipaari Brad Pitti ja Angelina Jolie kauane kohtuvaidlus laste hooldusõiguse pärast on New York Posti teatel viimaks lõpule jõudnud. Jolie pole aga kohtuniku otsusega rahul.

Joliel (46) ja Pittil (57) on kauasest kooselust kolm adoptiiv- ja kolm bioloogilist last. Ainsana on neist täisealine poeg Maddox (19). Kui Angelina 2016. aasta sügisel lahutuse sisse andis, seletas ta, et tegi seda laste pärast. Need jäidki lahkumineku järel ema juurde. Kahtlustati, et Pitt oli - võimalik, et purjuspäi - oma võsukeste vastu vägivaldne. See pole siiski ametlikult kinnitust leidnud. Oscari-võitja on ligi viis aastat võidelnud, et kohus talle Joliega võrdsed hooldusõigused annaks.

Hiljuti väitis Jolie, et talle ei võimaldata õiglast kohtumõistmist - kohtunik John Ouderkirk ei lubanud tema alaelistel lastel kohtus tunnistusi anda. Näitlejanna sõnul olnuks see ainumõeldav, sest kaalul on ju nende tulevik. Kuid nüüd on Ouderkirk otsuse langetanud: ekskaasadele määrati ühine hooldusõigus. Kohtunik toetus tunnistajate, sealhulgas sotsiaalametnike ning peretuttavate ütlustele.

„Brad tahtis lihtsalt oma lastega rohkem koos olla,“ ütleb New York Posti allikas. „On selge, et Angie on teinud kõik, mis tema võimuses, et seda takistada.“ Tegu olevat siiski vaid esialgse kohtuotsusega. Jolie kavatsevat kohtulahingut jätkata.