Kaader „Rokkivast koolist“, esiplaanil Jack Black ja Kevin Clark.

Foto: VIDA PRESS
Inimesed
27. mai 2021, 09:35

Menukomöödia lapstäht sõideti surnuks (1)

2003. aasta kassatüki „School of Rock“ („Rokkiv kool“) lapsnäitleja Kevin Clark on surnud. 32aastane mees sõideti Chicagos öösel surnuks.

Politsei esindaja rääkis Chicago Sun-Timesile, et Clark oli sõitnud Chicagos Avondale'i rajoonis kell 01.20 jalgrattaga, kui talle sõitis otsa Hyundai Sonata, mille roolis oli 20aastane naine. Õnnetuspaika kutsuti kiirabi, kuid parameedikutel jäi vaid üle konstateerida endise lapstähe surma.

Kevini õde rääkis TMZ.comile, et tema vend oli teel kodu poole.

„Rokkiva kooli“ täht Jack Black (51) on juhtunust šokeeritud. „Kohutav uudis. Kevin on surnud. Liiga vara. Imekaunis hing. Nii palju toredaid mälestusi. Mu süda on murtud.“ Näitleja on mõttes Kevini perega ning kogu „Rokkiva kooli“ kogukonnaga.

„Rokkiv kool“ jäi Kevini ainsaks filmiks. Ta sai 12aastasena sõnaka poisstrummari rolli, ehkki tal polnud varasemat näitlemiskogemust. TMZ.comi intervjuus rääkis Clark, et pääses filmi puhtalt tänu trummimänguoskusele. Ema Allison Clark ütles Sun-Timesile, et Kevin oli hakanud trummi mängima juba kaheselt - „ta tagus keldris potte-panne“. Filmi proovivõtetele tõi poisi keegi sõber.

Näitlejat Kevinist ei saanud, kuid muusikaga tegeles ta eri ansamblites edasi. Tema uusima bändi Jessie Bess and the Intentions esimene kontsert toimus alles möödunud laupäeval …