Inimesed
25. mai 2021, 11:30

Viis kuud tagasi transsoolisusest teatanud staar näitas rindade eemaldamise tulemust (18)

Endine lapstäht Ellen Page teatas viis kuud tagasi oma transsoolisusest: ta on nüüd Elliot Page'i nimeline mees. End avalikkuse ees varem lesbilisena määratlenud staar („Juno“, „Umbrella Academy“) lasi rinnad eemaldada ning demonstreerib nüüd sotsiaalmeedias esimest topless-fotot.

Aprilli lõpus rääkis Elliot Oprah Winfrey intervjuus pisarsilmi, et rindade eemaldamine on olnud tema jaoks elupäästja. „Tunnen end oma kehas vist esimest korda mugavalt,“ ütles Page (34), kes on end lapsest saadik poisina tundnud.

Kui Oprah temalt küsis, mis talle nüüdsel ajal kõige rohkem rõõmu teeb, ütles Elliot, et väikesed asjad, nagu näiteks T-särgi kandmine. „Kui tuled duši alt ja sul on vannilina ümber piha ja vaatad end peeglist ja mõtled: „See olen mina.“ Ja mul pole enam paanikat.“ Nüüd avaldas Page sotsiaalmeedias esimese foto oma muutunud kehast.

Page on varem rääkinud, et varem tabasid teda filmiesilinastuste järel paanikahood, sest ta oli sunnitud kandma kleite ja kontsakingi. Sellise katsumuse järel varises ta tihtipeale kokku.

Kuigi Page'i tantsijast abikaasa Emma Portrner kinnitas detsembris, et toetab tema otsust igati ja on tema üle uhke, tunnistasid nad jaanuari lõpus, et kolisid juba mullu suvel lahku.