Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 30. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võib tunduda, et oled suure ringi teinud, ent ometi täpselt sellesse kohta tagasi jõudnud, kust alustasid. Midagi on pooleli jäänud, ehkki tundsid, et kõik on lõplikult paigas.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Oled süvenemisvõimeline ja töötled infot erilise hoolega. Võib-olla pead lugema keerukaid või võõrkeelseid tekste ja üritama neist midagi õppida.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Merkuur pöördub taevakaarel Kaksikute märgis retrograadseks. Järgneva kolme nädala jooksul toob see sündmus su ellu omajagu segadust ja seisakut.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Pigem vanade asjade rahulikuks lõpule viimiseks kui uute tegevuste alustamiseks sobiv päev. Ole kallimaga koos – hea kindla tunde loob teadmine, et teineteisel olemas olete.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Toimeta rahulikult oma pooleliolevate kohustuste kallal, vii need lõpule. Rahvarohkete ürituste korraldamiseks ei ole päev sobiv, vestlused ei taha vedu võtta.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui nädala jooksul mingi probleem lahendamata jäi, ei anna ka täna seda korda ajada. Kui mõne inimesega ühendust võtad, et asju selgeks rääkida, pole ta kuigi suhtlusaldis.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Pühendu kodustele tegevustele. Õppimine ei edene täna kuigi edukalt. Pea on justkui pulki täis, loomingulisus on pärsitud ning faktid ei taha meelde jääda.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Täna õhtul võiksid rahumeeli tundide viisi raamatut lugeda või siis ajakirju sirvida. Ei ole mõtet seltskonda minna, eriti veel üritada uusi armusuhteid luua.

Ambur

22. november – 21. detsember

Isegi kui väga sõbralikult üritad teistega rääkida, põrkavad su katsed justkui vastu seina. Vaata endasse, mõtiskle oma suhete, aga ka väärtushinnagute üle.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Võid ootamatult kohtuda inimesega, kellega aastate eest tihedamalt suhtlesid. Kohtumine toob tugevaid emotsioone ja hingelist segadust.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Asjad ei kuku välja nii, nagu sa tahaks, hästi keeruline on teisi oma tegevusse kaasa haarata. Lapsedki eelistavad ühistegevustele omaette nokitsemist.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Meeleolu on tõsine. Teemasid, mille pärast muretseda, on ju alati lihtne leida. Enesekindlus võib kõikuma lüüa, kui muremõtetel end oma meeled vallutada lased.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal jätkad kindlameelset liikumist varem püstitatud eesmärkide suunas. Su ellu võivad tagasi tulla teemad, millega oled kunagi tegelemise pooleli jätnud. Ehk kutsutakse sind vanasse töökohta tagasi või ilmub taas silmapiirile inimene, keda kunagi armastasid.