Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 29. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Isegi kui kõik teised rahumeeli puhkepäeva naudivad, on sinul raske töömõõteist vabaneda. Tahaksid väga, et sind edusammude eest tunnustataks.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Loomulikult tuleb kevadine laupäev armastusele pühendada! Ehkki ka omas kodus teki all on tore aega veeta, tasuks täna midagi täiesti rutiinivaba ette võtta.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Veenuse ja Merkuuri ühendus loob kerge, meeldiva meeleolu. Tore on lihtsalt inimestega juttu puhuda, niisama loba ajada ja kuulujutte lendu lasta.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sõpradega tasuks kokku saada, et meeldivas õhkkonnas mõtteid vahetada. Avastad, et sinu ideid võetakse vastu päris rõõmsal meelel, mis tekitab soovi neid edasi arendada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kui sa just pead puhkepäeval töömõtteid mõlgutama, siis tee seda rahulikult, ennast väsitamata. Võib tekkida uudseid ideid, mõtle, kuidas neist tuleks ülemustele rääkida.

Neitsi

23. august – 22. september

Jäta muud tegemised sinnapaika – on nädalavahetus ja see on loodud elust rõõmu tundmiseks. Ole koos inimesega, keda sa armastad. Võta ta kaasa ka oma sõprade seltsi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Täna saad proovida midagi uut ja huvitavat. Võimalik, et tegemist on julgust nõudva alaga, mis eeldab ka turvanõuetest ranget kinni pidamist.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Mõningase üllatusega võid avastada, et sinul ja su vanematel on mõndagi ühist. Märkad nüüd, et teie väärtushinnangud on peamistes punktides väga sarnased.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sinul märksa kergem olla kui inimestel sinu ümber – mõnus ja lõbus olemine sobib sinu loomuga. Õhtupoolikul võid saada huvitavaid uudiseid, mis fantaasia tööle panevad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Rahaasjad on sulle tähtsad isiklikust vaatepunktist. Tänane päev võib suuresti kuluda sellele, et kolad netis ju uurid sind huvitavate kaupade ja teenuste hindade kujunemist.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Lähedaste inimestega annab ebakõlad mõistlikul viisil ära klaarida. Olgu põhimõtted millised iganes – kõige olulisem on siiski inimlik headus!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hea kerge on olla koos nendega, kes sind armastavad ja seda ka igal sammul välja julgevad näidata. Naudid poolehoidu, ent ära unusta, et kõige eest tuleb ka midagi vastu anda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel aastal on energiatase valdavalt kõrge, eriti hästi edeneb vaimne töö. Kui reisima lähed, siis ära keskendu ainult lõbutsemisele, avasta avali silmi maailma! Aeg võib tuua muudatusi isiklikes suhetes, nii lahkumised kui kohtumised on loomulik osa pidevalt kulgevast protsessist.