Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 28. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Suhtlemisel partneriga võib ette tulla erimeelsusi. Võimalik, et ta tunneb, et sa ei pööra talle piisavalt tähelepanu või kipub arvama, et keegi teine on sulle olulisem.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Su teele satub meeldivaid vastassoo esindajaid, kes su südame kiiremini põksuma panevad. Suhete loomisel on olulisem seksuaalne veetlus, sisemine ilu polegi nii tähtis.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sulle ei meeldi teravad ütlemised ja üldse igasugused pinged suhtlemises. Oled siiski sunnitud ennast pidevalt kehtestama, kuna muidu sõidetakse su põhimõtetest üle.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled märganud, et sa saad oma küsimustele põiklevaid vastuseid, mistõttu pead otsima teistsuguseid meetodeid tõe jälile jõudmiseks. Pead kasutama kolmanda inimese abi.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Õnneks on sul head sõbrad. Sa ei leia ise õiget moodust, kuidas praeguses olukorras käituda, kuid sõpradega rääkimine aitab asjast aru saada ja õigesti tegutseda.

Neitsi

23. august – 22. september

Sul on mitu inimest, kes üritavad soovitusi anda, aga nende nõuanded on vastukäivad. Näed, et sa ei saa kedagi 100protsendiliselt usaldada, mitte kedagi peale iseenda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tahaksid saada täpsemaid juhtnööre töö tegemiseks. Praegu on liiga palju vabadust ning sulle tundub, et võid vabalt võtta ja ülesandeid järgmisse nädalasse lükata.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Proovi elu rahulikumalt võtta ja kiirest nädalast toibuda. Võiksid endale ka tulevikuks tööplaani visandada, siis pole ohtu, et millegi jaoks liiga vähe aega jääb.

Ambur

22. november – 21. detsember

Tahad vaikselt ja teiste jaoks märkamatult oma plaane ellu viia. Näib, nagu räägiksite kaaslastega erinevates keeltes – kuidagi ei suuda üksteist mõista.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Enesekindlus on positiivne iseloomujoon, aga liialdada pole sellega ka hea. Kui enesekindlusest saab eneseimetlus ja võimetus teistega arvestada, on see halb.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Igapäevased kaaslased tunduvad täna kuidagi tüütud. Tahaksid olla hoopis mujal, hoopis teises seltskonnas ja teha midagi põnevamat, kui praeguses olukorras tegema pead.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ka su parimad sõbrad ei käitu alati õigesti. Kõik teevad vigu. Targad inimesed suudavad oma vigadest hiljem aru saada ja asjad selgeks rääkida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal tuleb energiavarusid mõistlikult kasutada ning tegutseda sisemise tasakaalu nimel. Kalduvus olla liiga hea ning teiste pärast pingutada ei tee sulle head. Kellegagi vastuollu sattudes proovi probleem rahulikult lahendada, kui see ei õnnestu, siis eemaldu. Mõtle pidevalt ka iseenda vajadustele.