Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 26. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võimalik, et tuleb plaane muuta. Pead sõltumatust tähtsaks. Kui sulle üritatakse mõttetuid nõudmisi peale suruda, kipud käituma mässumeelselt.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Varem lahendamata jäänud probleemid tekitavad taaskord peavalu. Ära proovi neile samal viisil läheneda nagu omal ajal. Et edukas olla, pead oma strateegiat muutma.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kaasinimestest pole kerge aru saada – nende käitumine on ootamatu, on raske taibata, mis neid nii tegutsema ajendab. Ka asjade otsekohene selgeks rääkimine ei pruugi õnnestuda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nii mõndagi tuleb ümber hinnata. Kui kellegi käitumine sulle ei meeldi, hoidu tema kohta halba rääkimast - kõik, mis lendu lased, tuleb kaarega sulle endale tagasi.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Põnev, ent pingeline päev. Pea ees seiklustesse ei maksa tormata, ka peab ettevaatlik olema müstikaga tegeledes. Võib juhtuda, et saad väärtusliku kingituse või leiad midagi.

Neitsi

23. august – 22. september

Ära tee emotsioonide ajel otsuseid. Isegi kui sul millestki või kellestki kõrini on, ei ole mõistlik enne vanasse kaevu sülitada, kui oled uue valmis ehitanud.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tuleb hoolega jälgida, keda usaldada ja oma asjadesse pühendada. Töises asjaajamises võib kellegi pahatahtlikkus või võhiklikkus probleeme valmistada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Päev ei sobi rahalisteks tehinguteks. Oled küll sisemiselt julge ja riskialdis, valmis kannapöördeks ja uueks alguseks. Ent riskimine ei lähe täna mitte!

Ambur

22. november – 21. detsember

Varjutatud täiskuu teeb meeled eriti ärevaks. Sul on tunne, et pead kiirelt tegutsema. Lihtsam on otsustavaid lõpparveid teha, platsi puhtaks lüüa.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Uute asjade alustamine ei ole lihtne, eeskätt just seetõttu, et oma tavapärasest rütmist välja tulemine tekitab ebakindlust. Parem on, kui sa ei peaks nüüd suuri muudatusi tegema.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sõpradega koos äri ajamine või investeerimine on riskantne. Kui sul siiski on sõpradega ühiseid rahaasju ajada, lükka tähtsamad tehingud tulevikku.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mida kõrgemal positsioonil oled, seda keerukam päev on. Vastutusest kõrvale hiilida pole sul võimalik, pead tegema otsuseid arvestades, et kõigile need nagunii meeldida ei saa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Tänase täiskuu energia teeb uue aastaringi sinu jaoks oluliseks ja tähenduslikuks. Sea julgelt kõrgeid eesmärke, liigu nende poole ka siis, kui olukord pingeliseks kisub ja tunned, et sul on tugevaid vastaseid. Suhete vallas võib toimuda olulisi muudatusi. Ära lase asjadel lihtsalt juhtuda, juhi saatust ise!