Foto: Panthermedia
Õhtulehe horoskoobid
24. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 25. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

On kerge suhelda inimestega, kes on sinuga samal tasandil, aga läbisaamises ülemuste või siis alluvatega võib tekkida pingeid. Võimuvõitlus on päeva teema.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Julge pealehakkamine on pool võitu. Siiski on ka tõenäosus, et sa ei võida ja sellisel juhul võib see, kui alustades liiga enesekindel olid, olukorra raskemaks muuta.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Saad uude mängu sekkuda, teed seda rõõmu ning põnevusega. Võimalus riskida ei tekita ohutunnet, see lisab just tegevusele põnevust juurde.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Elu on värvikas, aga ära nüüd liiga hoogu ka mine. Mida iganes sa ka ei teeks, pead endale selgelt aru andma, kus on piir, millest üle minna ei tohi.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Mõnikord võid endale palju lubada, aga vahel pead oma väljaütlemisi ja tegevust piirama. Täna peaksid hoolega sõnu valima, enne kui midagi ütlema hakkad.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui palju on sul riiulis raamatuid? Kui paljusid neist oled lugenud? Tasuks raamat kätte võtta ja lahti lüüa. Targa inimese kirja pandud sõnadest ammutad teadmisi sinagi.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Näita oma häid külgi ja suurepäraseid oskusi ka laiemas ringis. Kui sa omaette töötad, ei pane enamus üldse tähelegi, kui tubli sa tegelikult oled.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sind valdavad tugevad, aga vastuolulised tunded. Võimalik, et igatsed kellegi järele, kellega lähem suhtlemine võiks kaasa tuua nii takistusi, mõne inimese viltuvaatamise ja halvakspanu.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sulle tundub, et maailmas on käske ja keelde liigagi palju, aga samas – nii mõnigi kord on piirid ähmased ja kui väga tahta, võib neid soovitud suunas nihutada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tööalased asjad sujuvad omas rütmis, midagi äkilist ei tohiks sind tabada. Seevastu isiklikus elus võib üllatusi ette tulla. Sa ei suuda teiste inimeste käitumist ette aimata.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Olukord ei ole sinu kontrolli all. Justkui mängiksid kandvat osa filmis, mille stsenaariumi kohta sul eelnevalt infot pole. Pole ka võimalust tagaplaanile jääda, nii et improviseeri.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tasuks vahetada keskkonda ja pageda turvalisse kohta, näiteks sugulaste külastamine oleks väga hea rahulik variant. Neid mõista ja vajadusel ka lohutada sa oskad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval eluaastal saad tegeleda asjadega, mis sulle kõige enam meeldivad ning huvi pakkuval alal oma teadmisi ja oskusi täiendada. Suhete vallas pead meeles pidama möödunut ja oskama sellest õppida. Oled pigem andja ja aitaja kui vastuvõtja rollis.