The Eye of ZodiacFoto: Andrew Ostrovsky
Müstika
23. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 24. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Armas inimene vajab toetust. Ära hakka talle lihtsalt loomuomase jäärapäisuse tõttu vastu töötama, pole mõtet panna endas pettuma kedagi, kes sinule loodab.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sa ei pea muretsema tööde pärast, mille eest vastutab keegi teine. Paku tuge, kui antakse märku, et seda on vaja, muidu aga võta asja rahulikult. Jäta kaaslastele nende kohustused.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Askeldad intensiivselt, kuid üsna huupi. Tekkinud head mõtted tasuks kirja panna, muidu need ununevad ja oled jälle ringiga vanas kohas tagasi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tänastel koosolekutel või koosviibimistel võib vaidluseks kiskuda seetõttu, et kõik osalejad jäävad järjekindlalt oma arvamuse juurde, kompromissile on raske minna.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled kellelegi pinnuks silmas. Sa ei pruugi temaga küll teadlikult võistelda, aga ta tunnetab sinus konkurenti. Hoia silmad lahti ja ära lase endale kaikaid kodaraisse loopida.

Neitsi

23. august – 22. september

Kõike, mida räägitakse, ei pea meeles hoidma ja tõsiselt võtma. Ära lase endale kärbseid pähe ajada! Selge võib parimal juhul olla see, mis lepingutesse mustvalgelt kirja pandud.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Pole parim päev suuremaks suhtlemiseks, hea on omaette nokitseda. Mingit mõtet pole kedagi ümber kasvatama hakata, see kujuneb peaga vastu seina jooksmiseks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ära püüagi teha nägu, et oled ülimalt tugev ja saad kõigega mängeldes hakkama! Tõelised sõbrad aitavad, kui su ebakindlust näevad.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled ilma süvenemata võtnud enda kanda mingi kohustuse. Täna hakkab sulle selgeks saama, millesse end kogemata kombel seganud oled. Ära araks löö, saad hakkama!

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Saad ehk teada, et üritus, mille vastu suurt huvi tundsid, on juba toimunud, ja sind isegi ei teavitatud sellest. Muidugi on sul õigus pahandada ja selgitusi nõuda!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu ümber on üksjagu tarku inimesi. Miks sa ometi nende käest nõu ei küsi? Miks sa nende arvamust üldse kuulda ei võta, kui nad seda avaldavad? Sul on võimalus targemaks saada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teistsuguse maailmavaatega inimestelt on palju õppida, võta see tarkus vastu. On võimalik pingelisi isiklikke suhteid päris palju parandada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Sul on asjadest oma arvamus, sa kõnnid oma rada, ent saad seda ometi teistega koostöös teha. Õpi ja arenda ennast, õppeprotsess võib sind kokku viia ka meeldivate inimestega, kellest saavad su lähedased sõbrad. Töises vallas pead omajagu sõltuma teiste otsustest. Võimalik on töökohavahetus.