Sarah Jessica Parker ja Chris Noth mängufilmis „Seks ja linn 2“.

Foto: ITAR-TASS/Scanpix
Tele
22. mai 2021, 12:00

MR BIG ON TAGASI! Lisaks liitub "Seksi ja linnaga" "Grey anatoomia" täht

„Seksi ja linna“ fännide vaimustuseks jätkuvad nende lemmikute seiklused peatselt uues sarjas „And Just Like That“. Daily Maili teatel saab HBO Maxi uues seriaalis näha ka Carrie kallimaid mr Bigi ja Aidanit ning Miranda meest Steve'i.

Veebruaris polnud Carrie (Sarah Jessica Parker) abikaasa mr Bigi kehastajat Chris Nothi veel uude sarja kinnitatud. Hiljem kinnitas Aidani osatäitja John Corbett kuuldusi, et tal on uues seriaalis kaalukas roll. Fännid olid ärevil - kas Big on möödanikuks saanud? Kuid nüüdseks on Noth oma allkirja töölepingule andnud nagu ka Miranda mehe Steve Brady osatäitja David Eigenberg.

Võttetrupi allikas paljastas Daily Mailile ka seda, et „Seksis ja linnas“ Carriele ikoonilised rõivakomplektid stiliseerinud kostüümikunstnik Patricia Field ei naase sarja. Teda asendab stilist Mollyl Rogers.

Digital Spy teatel ühineb „Seksi ja linna“ staaridega „Grey anatoomiast“ tuntud Sara Ramirez. Ta hakkab kehastama Che Diaze nimelist mittebinaarset podcast'i-juhti, kelle saates Carrie tihti osaleb. „Seksi ja linna“ boss Michael Patrick King on kuuldavasti toonud uude sarja mitu erilise tausta ja välimusega uut tegelast. Samantha osatäitja Kim Cattralli asemel, kes on keeldunud sarja naasmast, on uutes osades kuuldavasti mitte üks, vaid lausa kolm mittevalget naist.