Lady Gaga Oprah Winfrey mullusel turneel.

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
21. mai 2021, 16:03

Lady Gaga pihtis Oprah'le ja prints Harryle, et jäi teismeea vägistamisest rasedaks (5)

Lady Gaga rääkis Oprah Winfrey ja prints Harry uues vaimse tervise teemalises sarjas, et oli 19aastane, kui muusikaprodutsent ta vägistas. Vägistamise tagajärjeks oli rasedus ning vaimne murdumine.

Lady Gaga (35) on teismeea vägistamisest varem rääkinud, kuid seda, et ta jäi rasedaks, pihtis ta alles Oprah' ja Harry uue sarja „The Me You Cant's See“ („See mina, keda te ei näe“) avaosas.

Stefani Germanottana sündinud staar oli toona 19aastane algaja laulja. „Töötasin muusikaäris ja keegi produtsent ütles mulle: „Võta riided seljast.“ Ütlesin ei ja lahkusin, aga siis ta ütles mulle, et põletab kogu mu muusika ära. Ja ta ei jätnud pealekäimist. Ja siis ma lihtsalt kangestusin ja ma - ma isegi ei mäleta,“ pihtis Gaga pisarsilmi.

Paar aastat hiljem tabas Gagat nende üleelamiste tõttu psühhoos. „Ma polnud paar aastat enam seesama tüdruk kes enne.“ Ta oli nädalaid haige ning mõistis alles hiljem, „et see oli sama valu, mida ma tundsin, kui mu vägistaja mu rasedana tänavanurgal oma vanemate maja juures autost maha pani, sest ma oksendasin ja mul oli paha, sest mind oli kuritarvitatud.“ Gaga lisas, et produtsent oli ta mitmeks kuuks stuudiosse lukustanud.

Hingetrauma tõttu vigastas Stefani end, lõikudes oma ihu ja viskudes vastu seina. „Mõtled, et hakkad end paremini tundma, sest näitad kellelegi: „Vaata, mul on valus.“ See ei aita,“ toonitas ta. „Olen inimestele alati öelnud: „Rääkige kellelegi. Ärge näidake.“„