Foto: VIDA PRESS
Inimesed
20. mai 2021, 14:37

A$AP Rocky kinnitas armusuhet Rihannaga

Rootsis vägivallatsemise pärast trellide taga istunud USA räppar A$AP Rocky kinnitas värskes intervjuus kuuldusi oma suhtest Rihannaga. Rocky nimetab Barbadose lauljatari oma elu suurimaks armastuseks.

Kuuldused kahe artisti armusuhtest said alguse juba 2013. aastal, kui Rocky (32) oli Rihanna (33) maailmaturneel soojendusesineja. Samal aastal astus Barbadose täht üles räppari muusikavideos „Fashion Killa“.

Õhtuleht kirjutas eelmise aasta jaanuaris, et ammustest sõpradest Rihannast ja Rockyst on saanud armastajapaar. 17. jaanuaril olevat Rihanna maha jätnud oma aastatepikkuse kavaleri, Saudi miljardäri Hassan Jameeli. Värskes GQ intervjuus ei hoia Rocky oma südamedaami kirjeldamisel kiidusõnu kokku - Rihannale konkurentsi pakkumiseks peaks miljon naist oma väed koondama. „Tema on see õige.“

Rootsi kohus mõistis Rocky ja tema kaks kaaskondlast 2019. aasta augustis süüdi kallaletungis võõrale mehele. USA räppar ja tema semud olid viibinud Stockholmis seoses Rocky kontserdiga. Muusiku vabastamist trellide tagant nõudis koguni president Trump. Kõik kolm said lõpuks tingimisi karistuse ning tohtisid kodumaale naasta.