Printsess Beatrice 2018. aasta oktoobris oma õe pulmas. Tema onupoeg prints Harry ja hertsoginna Meghan teatasid just tollal kuninglikule perele oma lapseootusest.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. mai 2021, 10:03

MAGUS KÄTTEMAKS? Printsess Beatrice teatas rasedusest Meghani ja Harry pulma-aastapäeval (7)

Eile teatas Briti kuningakoda, et Elizabeth II lapselaps printsess Beatrice saab sügisel emaks. Õukonnaekspertide hinnangul ei saa olla juhus, et prints Andrew' vanem tütar avalikustas oma raseduse onupoeg Harry kolmandal pulma-aastapäeval.

Printsess Beatrice (32) ja Itaalia aadlisoost kinnisvaraärimees Edoardo Mapelli Mozzi abiellusid mullu suvel. Tänavu veebruaris tõi printsessi noorem õde Eugenie ilmale esikpoja. Pikisilmi oodati ka Beatrice'i beebiuudist – ning eile jõudiski see avalikkuse ette.

Kuid rasedusest teatamise ajastus on kuninglike insaiderite sõnul kättemaks Meghan Markle'ile ja prints Harryle. Beatrice avalikustas oma beebiootuse Sussexi hertsogipaari kolmandal pulma-aastapäeval. Harry ja Meghan olid teatanud oma esiklapse Archie tulekust Beatrice'i õe Eugenie pulmas 12. oktoobril 2018. Kuningakoja allikas kinnitab, et Beatrice maksis nüüd õe eest kätte. „Harry ja Meghan jätsid Eugenie tema elu tähtsaimal päeval enda varju. Paistab, et seda pole unustatud.“

Raamatu „Prince Philip's Century“ („Prints Philipi sajand“) autor Robert Jobson lisas New York Postile: „Ajastus on elus kõige tähtsam.“ Tema sõnul võis uuest kuninglikust rasedusest teatamine Sussexite pulma-aastapäeval olla juhus. „Aga ma ei usu seda. Mida külvad, seda lõikad.“