Flo Rida

Foto: AFP/Scanpix
Üritused
19. mai 2021, 11:31

VAU! Maailmakuulus räppar Flo Rida võistleb siiski Eurovisionil (2)

San Marino esindaja Senhit on endaga tänavuseks Eurovisioni võistluslooks kampa võtnud maailmakuulsa räppari Flo Rida, kes koos temaga laulab. Kuigi siiani on olnud ebaselge, kas mees ka Rotterdami sõidab, on nüüd kindel, et ta tuleb!

Senistes proovides on Flo Rida asemel laval olnud teine räppar, kuid nüüd kinnitab Senhit, et teises poolfinaalis laulab palas „Adrenalina“ oma osa ikka Flo Rida ise. „Kui ma märtsis teda endaga Eurovisionile kutsusin, võttis ta kutse hea meelega vastu. Polnud küll väga lihtne ennustada, millised reisipiirangud olema saavad. Olen väga rõõmus, et ta on koos minuga laval ja saame koos „Adrenalinat“ kogu maailmale esitada. Oleme valmis!“

Flo Rida ise on poolfinaali eel väga elevil. „On väga mõnus pärast pikka aega Euroopas tagasi olla. Olen väga tänulik, et saan maailma suurimal laval esineda!“ hõiskab mees.

EBU esindaja ütleb, et kui San Marino palus, kas proovides võiks Flo Rida asemel laulda kohatäitja, tuldi neile erandkorras vastu. Täna ja homme osaleb Flo Rida proovides juba ise.