Ariana Grande 2020. aasta Grammyde jagamisel.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. mai 2021, 09:25

ÜLLATUSPULMAD! Ariana Grande läks salaja mehele (6)

Ariana Grande pressiesindaja kinnitas ajakirjale People kuuldusi, et tema klient on oma elukaaslase Dalton Gomezega vaikselt abieluranda purjetanud.

USA poptähe abiellumisest teatas esimesena TMZ.com. Pulmad olevat peetud Ariana (27) kaunis ja ajaloolises kodus Montecitos - samas linnas, kus elavad prints Harry ja Meghan, aga kus on maja ka näiteks Oprah Winfreyl. „Nad abiellusid,“ kinnitas Ariana esindaja People.comile.

Pressiesindaja sõnul peeti pulmad väikeses ringis - pulmalisi olnud alla kahekümne. „Noorpaar ja kummagi pere on õnne tipus.“

Grande teatas kihlusest kinnisvaraagent Gomezega (25) detsembris, avaldades foto kihlasõrmusest. „Igavesti ja siis veel natuke,“ kirjutas ta. Armulugu oli alguse saanud eelmise aasta jaanuaris.

Lauljanna seni pikim suhe on olnud räppar Mac Milleriga - nad olid koos kaks aastat. Lahkuminekut põhjendas Ariana soovimatusega olla koos mehega, kes ei suuda end ohjeldada. Viina- ja narkoveaga Miller suri 2018. aasta septembris 26aastasena üledoosi tagajärjel. Sama aasta kevadel oli Ariana armunud koomik Pete Davidsoni ning õige kärmelt temaga kihlunud, kuid juba oktoobris mindi lahku.