Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 23. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Mõistad teisi inimesi hästi, oled tavapärasest kaastundlikum. Sulle pakub rõõmu ja rahuldust see, kui saad kedagi aidata, näiteks osaleda heategevuslikus projektis.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sõprade heaolu nimel pole sul millestki kahju. Oled kannatlik ja hea kuulaja, valmis teisi vähemalt hea sõnaga alati toetama. Keegi võib sulle isiklikke saladusi pihtida.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Edukas päev juhul, kui su tegevus eeldab loomingulist lähenemist. Saad suurepärast intuitsiooni ära kasutada selleks, et inimestega koostööd sujuvalt edendada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Huvi pakuvad hingelised, ka müstilised teemad. Ehk võtad osa huvitavast üritusest või koolitusest, mis sulle sügava mulje jätab ning loob parema kontakti iseenda ja ümbritsevaga.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sündmused või jutuajamised tuletavad sulle meelde, et loodus on meist suurem, oleme vaid väike osake sellest ja peame ümbritsevasse austuse ja tänutundega suhtuma.

Neitsi

23. august – 22. september

Hea kerge on oma tundeid väljendada, rääkida isiklikel teemadel. Näidates armsamale oma haavatavust, suurendame sellega usaldust ja hingelist lähedust.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Loominguline tegevus pakub naudingut ning võib ühtlasi ka su sissetulekut omajagu suurendada. Tänu heale vaistule võid täna rahaasjus hetkega õigeid otsuseid teha.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Armusuhted võivad täna kiiresti areneda. Tunned õiged inimesed esimesest pilgust ära, kiiresti tekib side nendega, kellega on sarnane arusaam maailmast.

Ambur

22. november – 21. detsember

Vestlus mõne vanema põlvkonna sugulasega võib kujuneda ootamatult avameelseks. Võid hakata suguvõsasse puutuvaid teemasid sügavamalt mõistma.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Küllap tuleb sul täna lastega rääkida. Proovi mõista nende tundemaailma, mis sinu omast üksjagu erineb ning on veel õrn, tundeline ja rikkumata.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sind võib tõmmata sisustus-, riide- või kosmeetikapoodidesse. Tahad ise ilus olla ning vajad ka kena ja puhast ümbrust. Kodu kaunistamine tuleb kenasti ja fantaasiarikkalt välja.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Neptuuni ja Merkuuri kvadraat toob välja sulle loomuomase, intuitiivse poole. Lihtne on tundeid sõnadesse panna, kallimale armastust avaldada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algav eluaastaring tõotab heade võimaluste avanemist mitmeski eluvaldkonnas. Sul tuleb olla avatud ja tähelepanelik, aru saada, mis on sinu jaoks õige ning sellest kinni haarata. Töises vallas tuleb edu juhul, kui jälgid oma käitumist – toore jõuga ei saa midagi, sõbralik suhtlus on kõikvõimalike suhete alustalaks.