Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 22. mai (1)

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

21. märts – 19. aprill

Hoidu ennast segamast konfliktidesse, mis pole sinu tekitatud. Isegi, kui pead inetut stseeni kõrvalt vaatama, sunni end rahulik olema ja lase teistel asi ära klaarida.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tänast päeva sa ühest küljest ootad, teisalt kardad. Saad teha seda, mis sulle meeldib, samas pead arvestama, et võib tekkida vajadus ületada raskusi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Päev tuleb maksimaalselt ära kasutada selleks, et teha ära vajalikud kodused tööd. Kui täna laisklema kipud, tulevad järgnevad päevad pingelised ja rasked.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

On võimalus valida, kas eelistada meeldivat või kasulikku tegevust. Tasuks olla praktiline ja valida pigem teine tee, ka meeldivaks ajaveetmiseks saabub aeg.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tuleb ennast kokku võtta ja pingutada, võimalik, et ka üksjagu vaielda ja survet avaldada. Samas aga peaksid leidma võimalusi lõõgastuseks ja pinge maandamiseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Kõige tähtsam on meeldiv seltskond. Planeeri aega nii, et seda jätkuks kindlasti ka lõbutsemise jaoks. Sul on võimalus endasse koguda palju positiivset energiat.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui ka hommikul suurepärases meeleolus ärkad, võid lõuna paiku masendust tunda. Ürita viibida koos inimestega, kes on stabiilsed ja positiivse ellusuhtumisega.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Keegi ajab sulle kummalist juttu. Sa ei saa üldse aru, miks ta niimoodi teeb, aga tajud, et sind üritatakse mõjutada. Ära põgene, uuri parem välja, millised on ta käitumise tagamaad.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul on partneriga vedanud. Tunned seda iga päev, aga millal sa seda viimati ütlesid? Millal talle viimati armsa kingituse tegid? Hellita armastatut natuke rohkem.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Võid sattuda kellegi tähelepanu keskmesse. Ta justkui jälgiks sind valvsa pilguga. Kuigi see on veidike ebameeldiv, tee rahulikku nägu ja lihtsalt ignoreeri teda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Rahaliste tehingute tegemine on riskiga seotud. Sa ei pruugi märgata kõiki asjaolusid. Pole välistatud seegi, et keegi sind meelega tüssata üritab.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mingid sidekanalid on avatud, aga mingid jälle täiesti umbes. Oluline info jõuab sinuni valikuliselt. Võimalik, meilid kaovad salapäraselt ja telefonis tekib valeühendusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Algaval eluaastal saad jätkata varem alustatud tegevusi. Äriasjade ajamisel ning rahaliste väljaminekute planeerimisel lähtu kainest mõistusest, ära tegutse hetkeemotsiooni ajel. Kui sul on vaja end täiendada, siis õppimine võib omajagu aega võtta ja pingutust nõuda. Sul tuleb end kannatlikkusele manitseda.