Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 21. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

21. märts – 19. aprill

Sul on võimalik valida kindla ja turvalise ning riskantsema, kuid suuremat tulu lubava variandi vahel. Riskimist võib võit kroonida, aga ära siiski hulljulgeks muutu.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Üks inimene tekitab kahetisi tundeid. Ta meeldib sulle ja pöörab sulle tähelepanu, aga samas võib järgmisel hetkel teha midagi, mida saab hoolimatusena tõlgendada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Päikese ja Jupiteri kvadraadi mõjul on tunne, et kõik õnnestub iseenesest ning probleeme nagu polekski. Kipud paraku oma võimalusi üle hindama.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinult nõutakse midagi niisugust, milleks sul enda meelest piisavalt teadmisi ja oskusi pole. Ära hakka siiski ei ütlema ja kõrvale hiilima, selgita olukorda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Su pead täidavad asised mõtted. Nii ei pruugi sa aru saada, et sellel, kuidas üks inimene sinuga suhtleb ja tasapisi su tähelepanu võita üritab, on mingi tagamõte.

Neitsi

23. august – 22. september

Plaane pole mõtet teha, sest neid ei pruugi õnnestuda ellu viia ja see ajaks sind närvi. Lase voolul end kanda ja naudi seda, mis sulle nagu iseenesest sülle pudeneb.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kerge oleks soovitada sul mõlemad jalad kõvasti vastu maad suruda ja olukorda realistlikult hinnata. Sul on tugev sisemine tung aina lennata ja lennata.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hindad oma võimeid kõrgelt ega pelga alustamast uusi ettevõtmisi. Paraku ei pruugi need niisama lihtsalt sujuda. Pigem võta aega lõõgastuseks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Proovi võimalikult asjalik olla. Kui tunned, et miski käib sulle üle mõistuse, siis ära väldi seda teemat – pigem õpi ja arenda ennast. Küll näed, see ei ole lootusetult raske.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tänast õhtut sa ootad ja samas ka natuke pelgad. Tundub, et ühes suhtes sõltub tänasest väga palju. Tegemist ei pruugi olla suhtega, mis sulle tulevikuski tähtsaks jääb.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kui kontrollid oma emotsioone, kontrollid ka kogu olukorda ning saad kokkuvõttes just seda, mida tahad. Kui tunded üle pea kokku löövad, pead paljustki loobuma.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kui ootad romatilist nädalavahetust, ära eelda, et sinu eest kõik ära tehtaks. Suuna olukorda, planeeri armsa inimesega koos, aga nii, et sinu soovidest ikka seadus saaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Uuel eluaastal on sinu jõuks terane mõtlemisvõime, aga ka varem omandatud teadmised. Info hankimine on tähtis ja seda sa oskad nutikalt teha. Sellel, kes teab asju enne teisi, on alati eelised ka tegevuse planeerimisel. Armuasjus oled haavatav, kipud kahtlustama ja kergesti ärrituma.