Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
17. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 18. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tempo kisub kiireks, pähe võib tulla edumeelseid ideid. Sinuni jõudev info võib olla ootamatu, ehmatav ja segadusse ajav. Liikluses hoidu kiirustamast.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Võid olla ärritatud, saamata isegi aru, mis sind nii väga närvi ajab. Probleemi algpõhjus võib peituda kauges minevikus, kunagi lahendamata jäänud pinged tükivad esile.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Keegi sõpradest võib põnevate mõttekäikudega lagedale tulla või kutsuda sind osa saama mingist seikluslikust üritusest. Välistatud pole seegi, et keegi sind üllatab.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Töine õhkkond on elektrit täis. Ilmneda võivad üllatavad asjaolud, mis sunnivad sind oma plaane ümber tegema või kiirelt täitma ülesandeid, mida sa teed päris esimest korda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Eriti juhul, kui oled reisil või autorooli keeramas, tuleb sul olla tähelepanelik ja hoiduda igasugusest kiirustamisest. Liiklus võib täna olla kuidagi eriti närviline.

Neitsi

23. august – 22. september

Aeg võib tuua huvitavaid taipamisi. Tänaste muutlike sündmuste valguses saad ehk paremini aru ka enda tunnete ja mõtete varjatud tagamaadest, lood ootamatuid seoseid.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Armusuhteis võib toimuda pöördeid, järsku võib selguda, et kokkulepped ei kehti enam. Võimalik, et pead ajapuudusel edasi lükkama oodatud kohtumise.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ilmselt pead tööl täna kõvasti pingutama – mingid asjad on vaja maksku mis maksab enne õhtut valmis saada! Tööpäev võib venida ettenähtust pikemaks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sind võib vallata seikluslust, tahtmine uusi asju proovida. Kui keegi mingist põnevast uuest hobist räägib, tekib ka sinul tahtmine seda asja otsekohe proovida.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ilmselt kujuneb päev kiireloomuliseks ja üllatuste rohkeks. Kui kodust kiirustades lahkud, kontrolli enne kindlasti üle, kas elektriseadmed sai ikka välja lülitatud.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu kõrvu võib jõuda uskumatuna näivaid jutte. Faktide paikapidavust tasub kontrollida. Kusjuures see, mis kõige veidram näib, võib täna tõeks osutuda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Äriasjade ajamine on põnev ja riskantne. Asjad arenevad nii kiiresti, et sul on raske reageerida. Ole leidlik ja uuendusmeelne, risk võib isegi kasulikuks osutuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algamas on põnev aastaring, mil sul on tahtmist ja jõudu tegutsemiseks ning julgust ja seikluslusti maailma avastamiseks. Vanast ja läbiproovitust ei maksa kinni hoida, on arenemise aeg! Reisimine võib su teadmisi täiendada, ent sellega kaasneb ka risk ohtlikku olukorda sattuda. Liikluski sea turvalisus esikohale.