Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 17. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Selleks, et oma ambitsioonikad plaanid ellu viia, pead pidevalt tegelema enese arendamisega. Niisiis pühendu sellele, et midagi uut teada saada või selgeks õppida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai


Et su armusuhe oleks õnnelik, naudingut pakkuv ja pidevalt uuenev, pead ka ise tööd tegema. Võta aega selleks, et kalli inimesega koos uusi elamusi saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Veenus on saatusesõlmega ühenduses, käes on oluline, armusuhete arendamist soosiv päev. Suhte tugevdamine on meeldiv ja õnnetoov koostööprotsess.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea aeg tervisele mõtlemiseks ning oma eluviiside muutmiseks selle nimel, et tervis püsiks tugev ja elukvaliteet kõrge. Tahtejõudu selleks peaks olema piisavalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kasu on tõekspidamistest, mida oled omandanud lapsepõlves, side kodu ja kodumaaga annab sulle tugeva tausta ja kindlad juured. Tegele sellega, et tervist tugevdada.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg hakata tegelema hobiga, mis on sulle juba ammu huvi pakkunud, ent milleks aega või julgust pole jätkunud. Kui end arendad, avab kutsumus sulle uued uksed.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Juba nädala alguses tuleks sul mõelda rahaasjade korraldamisele, äri planeerimisele ja suurematele investeeringutele. Seejuures tasub tarkade inimestega nõu pidada.

Skorpion<
24. oktoober – 21. november

Tähtis on teistega koostööd teha, leida endale õpetaja, kes saab sulle nõuandjaks olla suurimate unistuste ellu viimisel ja kõrgete eesmärkide poole rühkimisel.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kogemused ja omandatud teadmised on varandus, mida õnnestub veelgi suurendada ja millele toetudes saad teha otsuseid, mis sind materiaalse heaolu saavutamisel aitavad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tänane Päikese ja Pluuto trigoon on võimsa energiaga taevaseis, mis annab võimaluse arenguhüppeks. Sul tuleb õppida ja enda teadmisi heldelt teistega jagada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tee karjääriplaane. Sul ei ole mõtet neid tehes eesmärgiks seada teiste imetluse ja paksu rahakoti saavutamist. Tee oma tööd südamega, küll siis tuleb kõik muu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea päev selleks, et läbi mõelda, mida sa veel õppida tahad, millises valdkonnas vajad arengut. Otsi arenguvõimalusi ning küsi nõu sõpradelt või oma ala asjatundjailt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algav eluaasta võimaldab edasiviivaid muudatusi teha mitmeski eluvaldkonnas. Teed on sulle valla, pead ise olema tark õiget sihtpunkti valima ja end otsustavalt rännakule seadma! Ära karda endale kõrgeid eesmärke seada, oled võimeline rohkemaks, kui esmalt aimad.