Foto: @viivialtonen/Instagram
Inimesed
14. mai 2021, 13:36

PIINLIK VIDEO: Soome missi imekostüüm hakkas „Miss Universumi“ laval jukerdama

Soome iluduskuninganna maadles parajasti Miamis toimuvatel Miss Universumi valimistel tehniliste probleemidega: seninägematu vaatemänguna välja hüütud valgust plinkiv kostüüm tõrkus töötamast.

Soome miss Viivi Altonen astus rahvariiete voorus üles lihtsas, et mitte öelda odava väljanägemisega kostüümis, mis tegi teda veidi kogukaks. Kuid kaunitar heitis rahvusliku ürbi ült ning selle alt koorus välja valge kleit, mida Soome ajakirjanduses oli ette kiidetud kui ennenägematult futuristlikku.

Viivi kirjeldas Instagramis, et kostüüm tõestab Soome juhtivat rolli tehnika, heaolu, hariduse, innovatsiooni, aga ka õnne alal. Arvukate leedlambikestega kleit, mida suur tiim meisterdas tervelt kaheksa kuud, pidi vaatajaid tõeliselt rabama.

Soome missi etteaste algab videos 25 minuti 35 sekundi pealt. Paraku sattus Viivi laval täbarasse olukorda: maagilisi virmalisi meenutama pidanud tulukesed ei tahtnud süttida. Väikese pusimise peale hakkas rüü küll helendama, kuid valgusmõõkade läitmine ei läinud kaunitaril korda ning hämaral laval jäi nendega vehkimine arusaamatuks. Õnneks läksid tuletungladki viimaks lõkendama ning nendega žongleerimine mõjus efektselt. Nii sai äpardusega alanud etteaste uhke lõpu.

Hiljem kurtis Viivi Instagram Storys, et ta ei leidnud tulede sisselülitamise nuppu. "No mis seal ikka. Vaatame, kuidas see välja paistis," vahendab Seiska.fi.

Nagu näha Youtube'i montaažist, astusid paljud missid lavale lausa hingetuks võtvates rahvuslikes kostüümides.