Seth Rogen ja Lauren Miller 2017. aastal. Foto: Vida Press
Film
13. mai 2021, 14:42

Hollywoodi tippkoomik kuulutab: tema ja ta naine ei tahagi lapsi

Hollywoodi koomik Seth Rogen on juba kümme aastat abielus olnud, kuid pisiperet talle ja Lauren Millerile siginenud ei ole. Nüüd kuulutab näitleja, et nad ei tahagi lapsi. "Laupäeva hommikuti lamame paljalt voodis, tõmbame savu, vaatame filme. Kurat, lastega me ju seda teha ei saaks!" 

Rogen (39) rääkis Howard Sterni raadiosaates, et inimesed panevad imeks: kuidas ta küll nii palju tehtud saab? Ta on näitleja, stsenarist, režissöör, produtsent ... "Vastus on: mul pole lapsi ... Mul polegi muud teha." Sethi sõnul on tema ja Laureni päevad täis lusti ja lõbu. Nad naudivad teineteise seltsi nii väga, et ei tahagi lapsi. "Lauren tahab neid isegi vähem kui mina. Mind saaks ilmselt ümber räägitud; tema on kategooriliselt vastu."

Kui saatejuht Stern tõdes, et elu lastega ei pruugi tõesti kerge olla, nõustus Rogen: "See jah ei kõla minu jaoks lõbusalt. Ja miks peakski? Lapsi on niigi piisavalt. On meil inimesi juurde vaja? Kes vaataks praegu meie planeeti ja ütleks: "Teate, mida meil praegu vaja on? Rohkem inimesi!""