Jennifer ja Ben 2003. aastal. Foto: VIDA PRESS
Film
13. mai 2021, 10:43

Kas Benniferi taasühinemine on tühipaljas reklaamitrikk?

Kas pole romantiline? Jennifer Lopez katkestab kihluse pesapallikuulsus Alex Rodriguezega ning leiab tee oma kunagise kallima Ben Afflecki juurde, kes on samuti parajasti vaba ja vallaline. Kuid Austraalia raadiostaar kinnitab siseinfole viidates, et meelelahutusmaailma vapustanud taasühinemine on tühipaljas mull.

Em Rusciano (42) tunnistas oma veebisaates "Emsolation", et Bennifer on tema jaoks olnud täielik kinnisidee. Kuid keegi kuulaja võttis Ruscianoga ühendust ja kinnitas, et kunagise kihlapaari taasühinemine ning ühine romantiline reis Montanasse on vaid reklaamitrikk. 

"Mu väga lähedane pereliige kuulub J.Lo lähikonda. Naerame selle loo üle kogu aeg ega jõua ära imestada, et inimesed selle konksu alla on neelanud. See on täielik jura!" kinnitab Austraalia saatejuhi infoallikas.

Milleks sellist tsirkust vaja peaks olema? Väidetava insaideri sõnul üritab Hollywoodi masinavärk tõestada, et Lopez (51) on endiselt kuum ja ihaldusväärne – sahistati ju, et ekskihlatu Rodriguez murdis talle truudust. Ka Afflecki kuvand vajab pärast aastatepikkust viinakuradiga maadlemist hädasti remonti. "Nüüd siis on uudistest näha, et Jen on endiselt seksikas ja Benil on endiselt tema juures lööki. See pole tõsi."