Foto: HARPO PRODUCTIONS/Scanpix
Inimesed
12. mai 2021, 11:30

Kihlveokontor ennustab, et Harry ja Meghani tütar saab nime selle kuningliku pere liikme järgi

Kas prints Harry ja Meghan Markle panevad peatselt sündivale tütrele nime Harry vanaisa järgi? Siin on paraku väike konks ...

Briti kihlveokontoris Ladbroke kogub hoogu veendumus, et Sussexi hertsogipaari tütar saab üheks nimeks Philippa. See oleks kummardus prints Harry vanaisale Philipile, kes suri aprillis 99 aasta vanuses. 

Philippa saaks usutavasti beebi teiseks eesnimeks. Oma vanaisale Philipile avaldasid lapse teise eesnimega austust ka Harry nõod printsess Eugenie ja Zara Tindall: mõlemad said enne Philipi surma pisipoja. Printsess Eugenie esiklaps sai nimeks August Philip, Zara kolmas laps ja ühtlasi esimene poeg Lucas Philip. 

Teisalt: Philippa nime kannab sünnitunnistuse järgi prints Williami naiseõde Pippa Middleton. Williami ja tema naise Catherine'i ning Harry ja Meghani teravaid suhteid arvestades oleks Philippa nimi seega veidi probleemne ... 

Ajakirja People teatel ennustatakse Sussexite tütre nimeks ka Diana ja Elizabeth – vastavalt Harry kadunud ema ning kuningannast vanaema järgi. Soosikute seas on ka nimed Allegra, Alexandria, Grace, Emma, Rose, Alice and Victoria.