Lopez ja Affleck 2003. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
11. mai 2021, 13:16

Endised kihlatud Jennifer Lopez ja Ben Affleck on teineteist taas leidnud!

Jennifer Lopez on pärast pesapallikuulsuse Alex Rodriguezega lõpparve tegemist leidnud taas tee kunagise kallima Ben Afflecki juurde.

Endine kihlapaar jäi aprilli lõpus paparatsodele silma Jenniferi Los Angelese kodu ees. Sel nädalal aga veetsid Ben (48) ja Jen (51) õdusalt aega juba Montanas, kus Affleckil on kodu. 

"Jenniferil oli Beniga väga tore," ütleb People'i allikas nende reisi kohta. "Ta on temaga õnnelik ja talle meeldib tema seltsis olla." Hiljem nähti paarikest eralennukiga Los Angelesse naasmas.

Lopez ja Affleck kihlusid 2002. aastal ning Beni kingitud hiiglaslik roosa briljant on meelelahutusmaailma kuulsamaid kihlasõrmuseid. Kuid 2004. aastal teatasid Jennifer ja Ben lahkuminekust. Sahistati, et Ben oli pulmamõtete peale põnnama löönud. Lopezil oli selleks ajaks seljataga juba kaks purunenud abielu.

Lauljanna abiellus vana sõbra Marc Anthonyga ning sai kaksikute emaks. Seegi liit ei pidanud vastu. Ben seevastu lõi pere teise Jenniferi – näitleja Jennifer Garneriga. Neile sündis enne abielu purunemist kolm last.