Strippar Marco TasaneFoto: Anneli Raud
Inimesed
11. mai 2021, 09:33

Strippar Marco: tean mitut avaliku elu tegelast, kes tegelikult on vahepeal esinemas käinud (3)

Marco Tasane ehk strippar Marco tunnistas Raadio 2 saates „Pulss“, et teda on kutsutud esinema koosviibimistele, kus on ilmselgelt rikutud karme koroonapiiranguid. „Ütleme ausalt, et tean mitut avaliku elu tegelast, kes tegelikult on vahepeal esinemas käinud, sest leib on vaja ju kuidagi lauale tuua. Nad ei julge neist esinemistest lihtsalt avalikult rääkida,“ paljastab Tasane.

Lisaks tunnistab Tasane, et TikToki kuulsusest strippari Justin Leo plaan panna Eestis kokku meesstripparite trupp, ei tundu väga kasumlik ettevõtmine. „See 150 eurot poole tunni eest on ju tore summa, aga seda on võimalik teenida kuus võib-olla ainult paar korda,“ arvab ta.

„Sellised trupid olid populaarsed 10-15 aastat tagasi. Võib-olla paar kuud oleks selle vastu huvi, aga muidu ei näe ma sellel praegusel ajal enam mõtet,” lisab Tasane. „Tean, et ta on järjepidevalt kirjutanud paarile mu tuttavale, kes on väga heas vormis. Nemad on talle kahjuks ära öelnud, kuid viie päeva pärast kirjutas ta neile uuesti. Ta on hästi järjepidev inimene.“