Tom Hanks ja Tawny KitaenFoto: VIDA PRESS
Inimesed
10. mai 2021, 10:28

Suri Tom Hanksi ekraanipartner, traagilise saatusega sekspomm Tawny Kitaen

59 aasta vanuses on surnud USA näitlejanna Tawny Kitaen, kes mängis Tom Hanksi noorpõlvefilmis "Poissmeestepidu" ning mitmes 1980. aastate muusikavideos. Seksisümboli eraelu oli aga väga heitlik. 

Kitaeni surmast teatasid tema tütred Wynter ja Raine. "Tahame tänada kõiki teid, tema fänne ja sõpru, et te alati teda toetasite ja armastasite. Te andsite talle iga päev elu." Surma põhjust tütred ei teadnud. TMZ.comi andmeil peab seda näitama lahang.

Hilisemas elus reality-sarjas "Botched" oma untsuläinud rinnasuurendust parandanud Kitaen mängis Tom Hanksi noorpõlvefilmis "Bachelor Party" (1984) ja samal aastal esilinastunud erootikafilmis "The Perils of Gwendoline". Ta osales ka mitmes muusikavideos - tuntuimad neist on Whitesnake'i "Is This Love" ja "Here I Go Again". 1989 abiellus Tawny bändi solisti David Coverdale'iga, kuid abielu kestis vaid kaks aastat. OJ Simpsoni kohtuprotsessil ilmnes, et Kitaenil oli aasta aega salasuhe ka Simpsoniga, kui too oli juba abielumees.

Tütred on Kitaenil abielust pesapallitäht Chuck Finleyga, kuid abielu oli tormiline: mees väitis 2002. aastal, et Tawny oli teda korduvalt kingakontsaga näkku peksnud, ning näitlejannale esitati süüdistus koduvägivallas. Süüdistus võeti küll tagasi, kuid kolm päeva hiljem andis Finley lahutuse sisse. 

TMZ.comi andmeil oli Kitaenil probleeme ka meelemürkidega: 2006 leiti tema kodust kokaiini, 2009 tabati ta purjuspäi roolist.