Inimesed

Elon Musk tunnistas, et tal on Aspergeri sündroom (17)

LISA KOMMENTAAR

Õõvastav,14. september 2023, 15:05
et kogu maailma satteliit- ja kosmosesüsteem sõltub ühest autismispekrihäirega patsiendist. Kuidas küll selline asi on võimalikuks saanud. Teine variant on see, et Musk on nii tark ja kaval, et kasutab seda oma huvides, et väidetavalt ütleb endal selle häire olevat.
k10. mai 2021, 20:00
Tegelikult on see ohtlik, kui juhid on mingi sündroomiga. See võib tähendada näiteks empaatia puudumist.
Asperger11. mai 2021, 10:22
See on väga ohtlilk, kuid empaatiaga puudumine pole korrektne oletus. Asi on hoopis selles, et ASD paneb end NT olukorda ja mötleb, mida teine tunneb ja soovib. Aga nüüd on häda sellest, et NT ei ole ju ASD ja arvab, et ASD talitab mötlema ja ilma empatiata. Uskuge, et ühe ASD jaoks on parem kui tal töesti ei oleks empaatiat. siis saaks juhuslikult ehk vahel isegi pihta sellele mida NT soovib, Kuid tugeva EMPAATIAGA aspergeri jaok on garanteeritud, et asi läheb valesti - st nii nagu ASD ja mitte NT inimene sooviks maailm näha.
Tume Roheline 10. mai 2021, 15:12
Gr ja El on silmad nii ühesugused , seda ma panin juba ammu tähele ja kuidas nad veel maailma „narriks“ peavad . Chapeau !
Diagnoos 10. mai 2021, 13:47
Gretakene naerab homeeriliselt, kui maailm plahvatab...karjub avalikkusele esinedes transis nagu ka hitl.r seda tegi....selliseid ajaloos palju olnud,kütavad ennast üles, omavahel olles ei saa piiksugi tehtud, vajavad publikut
doh10. mai 2021, 13:33
nojah seal kupli all ei ole jah kõik ok, kui kogu maailma öövaate kosmossse on nõus rikkuma selleks, et internetti satelliitidega pakkuda. 4 ja 5G ning kohalike valitsustega ja firmadega poleks ju lahendus?
Vana elu lisab 10. mai 2021, 13:23
Väike infoke , loodusõbraliku teslakese kohta . Texas , Harrys County- is põles hiljaaegi TESLA , kustutamiseks vajati 100 . 000 liitrit !!! vett ja ikkagi põles edasi , kuna electro patarei ikka ja jälle leekidesee süttis ! . Lõpuks andsid tuletõrjujad alla ja lasid autol maha põleda . Kes ei usu , see googeldagu ise : Harris County Texas , TESLA .
See on kurb.10. mai 2021, 12:21
Asbergidel jääb puudu empaatiavõimest.
Asperger11. mai 2021, 10:21
See on vale väide. Asi on hoopis selles, et ASD paneb end NT olukorda ja mötleb, mida teine tunneb ja soovib. Aga nüüd on häda sellest, et NT ei ole ju ASD ja arvab, et ASD talitab mötlema ja ilma empatiata. Uskuge, et ühe ASD jaoks on parem kui tal töesti ei oleks empaatiat. siis saaks juhuslikult ehk vahel isegi pihta sellele mida NT soovib, Kuid tugeva EMPAATIAGA aspergeri jaok on garanteeritud, et asi läheb valesti - st nii nagu ASD ja mitte NT inimene sooviks maailm näha.
Muidu Geenius 10. mai 2021, 10:54
Igal juhul on Aspergerid targemad,tublimad ja etemad kui see ajudeta,hall orjamass kes oma peaga mõelda ei oska.
Asperger10. mai 2021, 12:02
Aspergerid on väga ohtlikut, eriti siis kui nad saavad möjutada maailma suuremas mastaabis, Väga suure töenäosusega on paljud möjuvöimsad isikud ajaloos olnud just Aspergerid - Hitler, Stalin, Lenein, Einstein, jne Aspergerid tuleb eraldad ja kontrolli alla panna, et nad ei saaks kahjustada maailma tsivilisatiooni mis peab tagama enamusele (st mitte Aspergeritele) sobiva tuleviku!
10. mai 2021, 12:49
sa ära anna siin midagi hinnanguid. äkki olid ise eelmises elus üks nendest, kellele praegu viitasid. mis siis saab? kui sa äkki olidki hitler??
Asperger10. mai 2021, 10:45
Aspergeri sündroom (ASD) on puue, millega inimesi ei tohiks lubada tegutseda sedavörd mõjukal positsioonil nagu Elon Musk täna oma maailmas saavutanud. See on ohtlik NT inimestele ja maailmale tervikuna. Ta ütleb otse välja ohu allika: "Aspergeri sündroomiga inimesed tõlgendavad end ümbritsevat keskkonda teisiti." siit pole ju lootagi, et ASD järeldused oleks sobivad enamusele planeedi elanikele. Möjuvöimas ASD on sama ohtlik kui pime Formel-1 roolis.
Aspie21. juuni 2021, 02:47
Asperger ei ole puue (kui ainult jutumärkides sotsiaalne puue) vaid teistsugune võimekus.
Vana elu 10. mai 2021, 10:32
No mõni ime , kui seda TESLA - t vaadata . Saksalased ( rohelised) votsid nii tuld tema elektro „ asjadest“ , et lasevad oma väga pika traditsiooniga autotööstusel kolinaga mäest alla minna . Öko dirigendid Greta ja Elon . Naera ja nuta üheagselt , milliseid inimesi siin maailmas ülistatakse.
Vana elu -le10. mai 2021, 12:31
PSÜHHOLOOGIATEADURID ON AGA KIRJUTANUD, ET ÜKSNES PSÜHHOPAATSETE ( ja ka aspid) isikute najal liigub maaailm edasi, nii kurb kui see ka ei ole! "Head ja normaalsed" ei võta riske, on "pehmed", mõtlevad kõigile, tahavad ,et k õ i k oleks viimase peal k õ i g i l .Ni ei toimi maailma.Mailmal peab olema üks "ebanormaalne" eestvedaja ja ajalugu on näidanud, et alati on sellise isiku puhul maailm ka liikunud, vapustunud, paigal tammumise unustanud.
to Vana elu -le10. mai 2021, 14:58
Kuhu edasi? Enamiku oma elust (ca 30 aastat) olen juurelnud, mis on see siht, kuhu nn. progress peab välja viima? Kas see, et 100 maaelaniku/põlluharija asemel on 99 töötut ja 1 sateliitjuhtimisega supertraktoriga talunik? Et ühest torust jookseb toit inimesse sisse ja teisest välja, ajal mil kodanik anduritesse mähitult tasulist 5D kübersexi harrastab või arvutist katseklaasilapsi tellib? Ei ole mina näinud, et 'areng' elu mõistlikumaks, rahulikumaks, sõbralikumaks muudab.