Puuduta mind
13. mai 2021, 08:52

„PUUDUTA MIND“ 183. SAADE | Hüpnotisöör Ants Rootslane: minu kõrvad on kuulnud uskumatuid lugusid tippjuhtide laostumisest kuni seksorja raske elulooni välja (6)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on hüpnotisöör Ants Rootslane (25). 

Ants alustas iseenda unikaalse tõe otsinguid pärast keskkooli, kui koges hüpnoteraapiat. "Selles oli midagi nii suurt, mida keeles olevate häälikutega pole võimalik väljendada. Leidsin endale paremaid ja mitte nii väga häid õpetajaid, kes aitasid mind teadmiste omandamisega," räägib Ants. "Minu suurepärasteks hüpnoosiõpetajateks on olnud Albert Stepanjan, dr Richard Nongard ja Anil Chandwani."

"Hüpnoosile lisaks olen leidnud väga toimiva ja põhilisi elu aspekte arvestava ja muutva teraapia, milleks on konstellatsioon ehk süsteemne pereteraapia. See meetod annab võimaluse välja tuua inimese sisemise pildi ning teatud tehnikate abil saab muuta ka kogu arusaama elust, suhetest, valikutest ja käitumistest. Minu suurimad õpetajad selles vallas on olnud Kalmer Kase, Tiiu Bolzmann, Maire Taska, Olga Knjaseva, Karin London, Satori Darshan ja Mihhail Burnjashev."

Samuti on noorel hüpnotisööril erilisel kohal olnud ka hingamise õppimine

Edasi lugemiseks: