Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
15. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 16. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vajad pidevalt sõpru või mõttekaaslasi enda ümber. Teistega koos oled palju tugevam, annate üksteisele jõudu ja vaimset tuge, jagate  ideid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mõtted on selle juures, kuidas oleks võimalik saavutada autoriteetsete isikute soosingut. Tekkida või ka suurem huvi poliitika ja üldse ühiskonnas toimuva vastu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kasvab veelgi su teadmisjanu ja tahe oma tarkust ka teistele jagada. Esined meeleldi suurema publiku ees ja vastad küsimustele. Huvi pakkuvate teemade ring laieneb. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle meeldivad saladused. Enda omi sa ei reeda, küll aga jätkub uudishimu, et üritada teistel saladustele jälile saada. Teisi sa naljalt oma plaanidesse ei pühenda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sind tõmbab seltskonda. Eriti tahad suhelda tarkade ja haritud inimestega. Sind köidavad vastassoost isikud, kellel on lai silmaring ja kellega on põnev juttu ajada. 

Neitsi
23. august – 22. september

Huvitud sellest, kuidas oma igapäevaharjumusi muuta, et seeläbi tervist võimalikult hästi hoida, otsid selle kohta erinevatest allikatest informatsiooni.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tuleb arvatavasti rohkem suhtlemist lastega, seda ka juhul, kui sa ise ei ole lapsevanem. Avastad endas lapsemeelsust ja loomingulisust, mängulusti. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad väga oma perekonda, tahad lähedastega palju juttu ajada, neile esimesena oma mõtetest ja kavatsustest rääkida. Sulle tundub, et just nemad oskavad parimat nõu anda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõttetegevus aktiviseerub, samas suudad oma mõtted ka kiiresti ja selgelt sõnadesse panna. Küllap tuleb sul midagi uut õppida, teed seda suure naudinguga.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Äritegevust annab edendada, ent selleks tuleb esmalt teadmisi täiendada ja infot koguda. Samuti on vaja leida kaaslasi, kes on nutikad ning leidlikud rahaasjade korraldamisel.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtled rohkem sellele, kuidas ennast vaimselt arendada. Ka oled uudishimulik, tahad teada värskemaid uudiseid, samas võid olla aldis kõikvõimalikke kuulujutte levitama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sa ei pruugi kuuldavaid jutte õigesti tõlgendada. Ka võib olla, et sinuni jõudev info on poolik või lausa vale. Üsna ootamatult võid sattuda mingi saladuse jälile.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Küllap sujuvad tööasjad uuel eluaastal suurepäraselt – saad aru, millal tasub tegutseda traditsioonilisel viisil, millises vallas on aga vaja midagi ümber korraldada. Armuasjad sujuvad. Võimalik, et kohtud rahaasju ajades inimesega, kellesse armud või siis alustad praeguse partneriga ühist äritegevust.