Foto: Pixabay
Müstika
14. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 15. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mis veel eile tundus paeluv, võib täna igav näida. Januned uute kogemuste ja seikluste järele, päev sobib ringi liikumiseks. Riskida ei tasu, liikluses peab olema ettevaatlik.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kas polnud sa mitte ka eelmisel kevadel umbes samasuguses olukorras, millest ennast ka täna leiad? Ole nüüd igatahes targem, ära vanu vigu kordama hakka.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hea aeg, et sõlmida tutvusi, inimesi tundma õppida. Kontakte võib tekkida erinevaid ja huvitavaid, pole aga eriti loota, et alguse võiks saada pikaajaline armusuhe.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle tundub, et kui sina samas vaimus jätkad, lähebki kõik endistviisi edasi. See ei pruugi aga tõsi olla, sest palju sõltub ka teiste mõtetest ja tegudest. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui märkad, et kõik ei keerlegi sinu ümber, tekitab see meelehärmi. Ära hakka tähelepanu endale tõmbamise nimel naeruväärseid trikke tegema, jää väärikaks.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on keeruline end välja lülitada, kipud intensiivselt mõtlema probleemidele, mida sa tegelikult praegu lahendada ei saa. Püüa leida endale meeldivat tegevust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et su ukse taha ilmuvad ootamatud külalised. Nad võivad veidi segadust külvata, kuid teevad sellegipoolest päeva kauaks ajaks meelde jäävaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Enda ilusate asjadega ümbritsemine pakub rõõmu. Tunned end hästi mööda poode kolades, asju vaadates, riideid selga sobitades. Ära rahakotti päris tühjaks osta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Praeguses olukorras tunned end ebakindlamalt kui kaaslased, kes on aktiivsemad suhtlejad. Sinus ei ole nii palju ülbust, et end maksma panna, arvestad palju teiste tunnetega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hea on olla koos inimestega, kelle taust ja igapäevaelu on teistsugused kui sinul. Väga huvitav on vestelda välismaalastega, saad neilt põnevat infot, näed ka end teise nurga alt. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Saad suurepäraselt aru, et palju kergem on elada, kui olla sisemiselt rahulik ja enesekindel, aga hingerahu saavutamine on sellegipoolest keeruline protsess. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on võimalik palju aega ja närvipinget nõudnud ettevõtmine edukalt lõpule viia. Ära unusta väärikalt tänada neid, kes sind aidanud ja toetanud on.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal juhib sind südikus ja julgus, aga ka kaine ja kaalutlev mõistus. Sa ei pelga tööd  ja vaeva, kui näed eesmärki terendamas. Nii äri kui suhete vallas suudad ette võtta kaalukaid muudatusi. Töised ja isiklikud suhted võivad põimuda. Lähtu iseenda vajadustest, mitte aga teiste nõuannetest!