Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 14. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on aeg oma elus nii mõndagi muuta. Kindlasti aga ei tohiks sa põhjalikke muudatusi teha hetkeemotsioonide ajel. Analüüsi oma rahulikult väljavaateid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Keskendu oma isiklike rahaasjade korda ajamisele. Ära jäta lahtisi otsi, sõlmi väga konkreetseid kokkuleppeid. Vajadusel aruta asju pereliikmetega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teadvusta endale, et lihtsalt viisakas olemise ja naeratamisega ei ole võimalik probleeme lahendada. Nii lükkad tegelikku lahendust edasi ja see võib olukorda teravdada. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

See, mida teised arvavad ja ütlevad, läheb sulle üksjagu korda. Üritad kaaslaste käitumist tõlgendada, nende arvamus võib su tuju nii tõsta kui ka langetada. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ei ole mõtet üksinda oma rada käia. Olgu sul siis rõõme või muresid, neid tuleb igal juhul sõprade ja lähedastega jagada. Pinge endasse surumine teeb haiget vaid sulle endale.

Neitsi
23. august – 22. september

Kellegi tegevusetus ajab sind närvi, sest pead seetõttu ise rohkem pingutama. Selle inimesega seoses on tekkinud ehk seegi probleem, et ta tekitab sinus armukadedust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa ei karda vastutuse võtmist. Planeerid oma tegevust realistlikult, andes endale aru, et edu saavutamiseks vajad tahtejõudu, tähtis on aga ka teadmiste olemasolu. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära lase end häirida asjaolust, et nii mõnedki inimesed sind mõista ei suuda või ei taha. Küllap on elu sulle juba õpetanud, et esmatähtis on järgida oma sisetunnet. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Elu on kergem, kui suudad armu- ja rahaasjad lahus hoida. Eriti seoses uute tutvuste või armusuhetega ei tohiks kiiruga endale mingeid rahalisi kohustusi tekitada. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui oled pikaajalises suhtes ning argipäevast omajagu tüdinenud, saad asja värskendada vanu aegu meenutades, näiteks külastades paiku, kus olete kunagi end väga õnnelikuna tundnud. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kuuled nüüd nii mõndagi huvipakkuvat. Infot on palju ja pead olema osav selle selekteerimisel – kaugeltki mitte kõik, mis su kõrvu jõuab, pole sulatõsi. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suur ja särav Jupiter jõuab täna Kalade sodiaagimärki, pakkudes sulle tõhusat tuge juulikuu lõpuni. Tasub ettevõtlikkust ilmutada – asjad hakkavad sujuma.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil alustad suure hooga uusi projekte. Tuleb arvestada, et teel võib olla ka takistusi, mis ajuti tempo maha võtavad. Pead olema kannatlik. Suhetesse toob aeg uusi võimalusi, avardad huviga oma silmaringi ja tutvud põnevate isikutega. Hingeline ühendus on suhetes tähtsam kui füüsiline lähedus.