Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 13. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hoia sulle usaldatud saladusi, ära ürita teiste inimeste omavahelisi suhteid tagaselja klaarida. Sinu nägemus olukorrast võib olla teistsugune kui asjaosalistel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled hulk aega olnud vastutusrikkas rollis, nüüd on aeg hakata seda vastutust kellegi teisega jagama. Leia inimene, kes on piisavalt tark selleks, et asja edasi viia.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Enne mõtle, siis räägi. Natuke tasub end tagasi hoida. Enne, kui teistele midagi õpetama asud, proovi saada ülevaade sellest, milline on nende praegune teadmiste pagas.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on võimalus veeta aega vanade heade sõprade seltsis, end korralikult välja elada ja  pidutseda. Ära seejuures unusta, et ka homme on päev, tööpäev.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Toeta armsat inimest ja rõõmusta, kui tal on võimalik teha seda, mida ta ise tahab. Ära ürita teda enda soovide kohaselt elama panna, anna talle mänguruumi.

Neitsi
23. august – 22. september

Otsustamisvõimalust on kaugelt rohkem kui otsustamisjulgust, mistõttu võid soodsa olukorra lihtsalt käed rüpes istudes mööda lasta. Ära nii küll tee.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegeled tehniliste probleemide lahendamisega. Võib juhtuda, et mõni seadeldis lakkab ootamatult töötamast ja sa pead seetõttu oma päevaplaani ümber tegema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sind üritatakse tirida üritusele, mis sulle üldse korda ei lähe ja täieliku aja raiskamisena tundub, siis ütle kutsujale viisakalt, et sul pole hetkel selleks aega. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Hiljuti aset leidnud kohtumine mõlgub sul meeles. Ikka ja jälle avastad, et mõtled ühele inimesele, sellele, millise pilguga ta sind vaatas ja milliseid sõnu naeratades lausus.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Saa aru, et inimesed on erinevad. Ka sellest, et naised ja mehed on erinevad. Teistsuguse mõttemaailmaga teisest soost inimene vajab ilmselt su toetust. Aita teda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üritad üht inimest tundma õppida, aga mitte temaga suheldes, vaid salamisi infot kogudes. Sul õnnestub teada saada nii mõndagi, mida poleks senise mulje põhjal arvanud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päikese ja Neptuuni sekstiili toel avaldub sinu loomuse leebus sa kaastundlikkus. Küllap tuleb sul täna kedagi ära kuulata, lohutada ja julgustada. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal oled vast tavapärasest vabameelsem ja seiklusaltim, proovid julgelt uusi asju. See siiski ei tähenda, et võiksid tundmatus kohas pea ees vette hüpata! Sul tuleb silmas pidada, kus on piirid. Armuasjus võib lihtsalt vedada – meeldivad inimesed ilmuvad välja ja teevad ise sinuga juttu.