Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
11. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 12. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On tahtmist tegutseda ja uusi asju proovida, kohati kipud olema liiga julge ja riskialdis. Suuna oma energia pigem töötamisse ja raha teenimisse.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Marsi ja Uraani sekstiili mõjul oled julge ja uuendusmeelne. On hea päev enese proovile panemiseks, spordivõistlustel osalemiseks, matka või seiklusrikka reisi alustamiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tuleb oma „urust“ välja tulla ja proovida asju harjumuspärasest erinevalt teha. Suudad varasematele probleemidele uue pilguga vaadata, see aitab kiire ja tõhusa lahenduse leida. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad teha midagi huvitavat, astuda sisse uksest, mille linki sa seni pole usaldanud puutuda. Võib tekkida soov oma julgus ja füüsiline tugevus proovile panna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Juhindu enda soovidest, tegele asjadega, mis sulle lõbu ja põnevust pakuvad. Kui keegi sind takistada üritab, tõstab sinus pead jonnakas mässumeelsus.

Neitsi
23. august – 22. september

Rutiinitaluvus on nullilähedane. Tahad kodus midagi ümber korraldada, ehk alustad lausa päeva pealt remonti ning kujundad ruumid väga põhjalikult ümber. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Aeg võib tuua põnevaid ja edasiviivaid vestlusi. Kui just kodused tingimused ja perekondlikud põhjused piiravalt ei mõju, hakkate kohe uusi ideid ellu viima.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Soodne aeg uute suhete algatamiseks – lihtne on tutvusi sõlmida ja teisele poolele oma sümpaatiat välja näidata. Kui keegi sulle meeldib, astu talle kindlal sammul ligi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad kõike väga kiiresti saada. Rahaasjade ajamiseks päev ei sobi, sest need nõuavad keskendumist ja kannatlikkust, ent aega ja kannatust sul ei ole. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pikalt sa ei mõtle, ka ei võta sa aega plaanide teistega arutamiseks. Tunned, et nende põdemine ainult pidurdaks hoogu. Teed uljad mõtted kiirelt ja edukalt teoks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled valmis koos innukate sõpradega tegevusse sööstma. Ehkki alateadlikud hirmud sind tagasi hoida püüavad, ei saa kambavaimu jõu vastu kuidagi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul võib tekkida soov oma karjäär ümber mängida, ehk näed terendamas võimalust tööalane muudatus teha. Läbimõtlematu kannapööre pole siiski kunagi soovitatav.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uus eluaasta pakub sulle uusi põnevaid väljakutseid. Sinus on julgust ja tegutsemislusti, isegi seiklushimu. Oled ambitsioonikas, valmis vastu võtma suuri väljakutseid, näiteks proovima kätt kõrgemal ametikohal ja vastutusrikkamas rollis. Sõprade nõuanded ei pruugi alati olla õiged ja edasiviivad, mõtle eeskätt oma peaga.