Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
10. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 11. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suudad vältida eelarvamusi, võtad uut infot kergesti vastu. On põnev heita maailmale pilk sootuks uuest vaatenurgast: nii märkad detaile, mis varem kahe silma vahele jäid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Noorkuu Sõnni märgis annab sulle võimaluse oma soovide põhjalikuks läbimõtlemiseks, uute sihtide seadmiseks ja plaanide paika panemiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu positsiooni võib kõigutada vanade saladuste ilmsiks tulek. Kui oled oma kunagi tehtud vigu eitanud ja unustada püüdnud, võib keegi teine need lagedale tirida. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on ehk tekkinud äriplaane, mis tunduvad kiiret edu tõotavat, ent enne nende elluviimist peaksid kindlasti asja mõne targa ja usaldusväärse inimesega arutama. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Enne, kui hakkad teisi kritiseerima, vaata hindava pilguga enese käitumist. Eriti tööalastes suhetes – viisakas tuleb olla ka nendega, kes mõtlevad sinust erinevalt. 

Neitsi
23. august – 22. september

Sõbrad õpetavad, kuidas igapäevaste probleemide rägastikus hakkama saada. Kui näed, et sul on toetavaid mõttekaaslasi, tõuseb motivatsioon uute asjade õppimiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rahaasjus tuleb eriti hoolikas olla, emotsiooniostudest tasub hoiduda. Ehkki need teevad esimesel hetkel rõõmu, toovad hiljem kaasa põdemise liigse raiskamise pärast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

On eeldusi rahulikuks ja süsteemseks edasiminekuks. Suund on sul teada, aga tegevusplaan tuleb detailsemalt paika panna. Vaatad kaugemasse tulevikku, näed avanevaid võimalusi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõte liigub kiirelt, tekivad huvitavad ideed. Võimalik, et mingi põnev plaan on sul ammu juba meeles mõlkunud, peagi saad selle ka päriselt ellu viia.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlemine sujub hästi, saad hakkama ka keerukate tüüpidega. Kõige alus on viisakus ja püüd teisi mõista. Küllaltki hea aeg selleks, et klaarida sassi läinud suhteid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Lootsid küll ühe ebameeldiva ülesande kellegi teise kaela veeretada, aga ilmselt läheb ikkagi nii, et viimasel hetkel oled sunnitud selle oma õlule tagasi võtma. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui tunned, et jõuvarud on vähenenud ja väsid kiiresti, vaata üle oma toidulaud. Tasuks süüa pigem kergemaid toite. Kui üldse alkoholi tarvitada, siis võimalikult vähe.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastal on esmatähtis iseendaga tööd teha, õppida ja areneda. Vanad probleemid saad hõlpsalt lahendatud, kui lähened neile uudsel viisil. Rahaasjus ole ettevaatlik ja tasakaalukas, ära võta suuri riske. Juhul, kui oled lapsevanema rollis, vajavad järeltulijad palju toetust, kindlustunnet aga ka julgustust.