Cambridge'i hertsoginna raamatu "Hold Still" esitlusel Londonis National Portrait Gallerys. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. mai 2021, 10:00

Hoia alt, Meghan! Ka Kate Middleton avaldas raamatu - ja veel millise reklaamitrikiga! (1)

Prints Harry abikaasa, Sussexi hertsoginna Meghan andis hiljuti teada, et avaldab 8. juunil oma esimese lasteraamatu "The Bench" ehk "Pink". Kuid Harry vennanaine Kate Middleton - kes kuulu järgi on Meghaniga põhjalikult raksus - on samuti raamatuga lagedale tulnud - ning sellest sai ühe päevaga bestseller.

Cambridge'i hertsoginna, kes on agar hobifotograaf, kutsus mulluse koroonapandeemia esimese laine ajal britte üles jäädvustama oma elu fotodel. Sellest sündis raamat "Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020" ("Püsi paigal: meie rahva portree aastal 2020"), kuhu žürii valis 31 000 foto seast sada parimat portreed. Teos ilmus sel reedel. 

Daily Maili teatel sai hertsoginna Catherine'i algatusel valminud teosest üheainsa päevaga bestseller. Kindlasti on raamatuuudise levikule kaasa aidanud kaval reklaaminõks - aardejaht: tulipunases mantlis Kate'i filmiti üht eksemplari oma kodu Kensingtoni lossi purskkaevu kõrvale asetamas. Nii hertsoginna kui võistluse kohtunikud ja osalejad on jätnud ka teisi eksemplare sellistesse paikadesse Ühendriigis, mis andsid brittidele pandeemia ajal lootust ja jõudu. Iga raamatu vahele on torgatu kirjake hertsoginnalt eneselt.