Merlyn Uusküla Foto: Promomaterjal
Saund
6. mai 2021, 21:15

Merlyn Uusküla avaldas uue singli: loodetavasti on see lugu helge sähvatus, mis loob meeleolu, et peagi paistab taas päike (7)

Merlyn Uusküla avaldas uue suvise singli „Sul’ küsin ma“. Kaasa lööb üks Eesti parimaid saksofoniste Henri Aruküla. Samuti on laulja alustanud koostööd rahvusvahelise tiimiga, kellega koostöös plaanib anda välja ka sügisel täispika albumi.

Merlyn räägib, et peale väikest pausi on ta endas leidnud uue hingamise ja jõudnud seeläbi põnevate koostöödeni. „Minu viimasest albumist on möödas juba seitse aastat ning aeg oleks taas teha täispikk album. Tahtsin luua värsket ja veel kvaliteetsemat soundipilti enda lugudesse. Leidsin omale väga hea Rootsi/USA stuudio tiimi, kellega koostöös oma kolmas album välja anda.“

Lauljatar lisab, et väga põnev on teha rahvusvahelise meeskonnaga uusi lugusid, sest koostööst on ka tal endal palju õppida. „Lugu „Sul’ küsin ma“ on loodetavasti helge sähvatus, mis loob meeleolu, et peagi paistab taas päike ja saame ennast vabalt tundes lennata, kuhu me soovime.”

Video ja tegevus toimub Tallinna lennujaamas, kus loo keskmes on armastajapaar, kelle saatus on lahtine ja ootab lahendust. Loosse lisab värvi oma panusega Eesti üks andekamaid saksofoniste Henri Aruküla, kes on ühtlasi Baltikumi ainus LED-saksofonist.

Singli viisi ja sõnad on kirjutanud laulja ise ning produktsiooni tegid USA/Rootsi tiimiliikmed Magnus Fredriksson, Scott Borecki ja Casper Bjerkehagen.