Bill ja Melinda GatesFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. mai 2021, 16:15

Bill Gatesi abielu lõhkiajamises süüdistatakse eksootilise välimusega kaunitari (19)

Sotsiaalmeedias levivad kuuldused, et maailma ühe rikkama abielupaari Bill ja Melinda Gatesi abielu jooksis karile nende heategevusfondis töötava eksootilise välimusega kaunitari pärast. 

Microsofti asutaja ja tema naine teatasid 27 kestnud abielu purunemisest selle nädala algul. Kohemaid algasid oletused, mis või kes võis kolme lapsega miljardäripaari lahku ajada. Kahtlus on langenud Billi (65) ja Melinda (56) heategevusfondis kuuendat aastat töötavale tõlgile Zhe „Shelly“ Wangile. Mõned usuvad, et tal tekkis suhe Gatesiga, mõned, et Gatesi naisega.

New York Posti teatel tõttas Wang, kes töötab tõlgina ka nimekates õppeasutustes Yale School of Management ja Harvard Business School, Hiina sotsiaalmeediaplatvormil Weibo kuuldusi kummutama. „Arvasin, et need kõlakad kaovad iseenesest, aga ma ei uskunud, et need levivad üha hullemini,“ kirjutas 36aastane tõlk, kelle sõnul on pahaaimamatu hiina neiu ühtäkki alusetult perelõhkujaks  tembeldatud. 

Gatesid ütlesid esmaspäeval tehtud ühisavalduses, et on püüdnud oma suhte kallal palju tööd teha, kuid langetanud otsuse abielu lahutada. „„Me ei usu enam, et suudame üheskoos paarina kasvada,“ kirjutas kumbki Twitteris. Lahutuspaberid andis sisse Melinda. „Meie abielu on pöördumatult purunenud,“ seisab dokumentides lahkumineku põhjusena.